transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-11-2013

Fondurile Structurale pentru stimularea dezvoltării. Rolul sistemului bancar Ón următoarea perioadă de programare 2014-2020 - eveniment la BNR

Fondurile Structurale pentru stimularea dezvoltării. Rolul sistemului bancar Ón următoarea perioadă de programare 2014-2020 - eveniment la BNR

Dată fiind importanța strategică a fondurilor structurale în dezvoltarea economiei, Guvernul României a gândit o nouă abordare pentru perioada 2014-2020, ce presupune implicarea de noi parteneri pentru o utilizare mai eficientă a fondurilor europene.

Beneficiind de o vastă experiență în consultanță, Lattanzio Group în colaborare cu Asociația Română a Băncilor organizează pe 21 noiembrie un eveniment cu titlul ”Fondurile Structurale pentru stimularea dezvoltării. Rolul sistemului bancar în următoarea perioadă de programare 2014-2020”, ce va avea loc la sediul din București al Băncii Naționale a României (BNR) în sala ”Mitiță Constantinescu”, începând cu ora 09.30.

Acțiunea se încadrează în inițiativa Guvernului României de a ”implica sistemul bancar în atragerea fondurilor europene, atât în efectuarea plăților către beneficiari, cât și în procesul de selecție și evaluare a proiectelor”, după cum a declarat Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Prezentă în România din 1992, Lattanzio Group a colaborat de-a lungul anilor cu numeroase administrații publice și companii private în cadrul a peste 40 de proiecte de dezvoltare și formare, cunoscând așadar dificultățile întâmpinate în actuala perioadă de programare.

Deschiderea oficială a evenimentului va fi marcată de alocuțiunea domnului Bogdan Olteanu, Viceguvernatorul BNR, urmată de o sesiune despre principalele provocări ale Guvernului în vederea optimizării implementării fondurilor europene în următoarea perioadă de programare. Vor interveni Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, Președintele Asociației Române a Băncilor, Radu Ghețea și CEO Lattanzio Group, Ezio Lattanzio.

Evenimentul va constitui o ocazie importantă pentru a prezenta contribuția comunității bancare din România la ”elaborarea și îmbunătățirea legislației privind managementul financiar al fondurilor europene, alături de toate părțile implicate, obiectivul fiind creșterea ratei de absorbție a fondurilor europene”, conform afirmațiilor Președintelui ARB. Așadar, capacitatea băncilor de a furniza expertiză cu un înalt grad de specializare poate contribui la accelerarea finanțării proiectelor și asigurarea unui flux financiar optim.Formarea la distanță deține un potențial fundamental în sprijinul aplicării uniforme a procedurilor specifice fondurilor europene, prin intermediul transferului de competențe operaționale la nivelul personalului băncilor implicate în atragerea fondurilor europene. Vor interveni în acest sens Directorul firmei Lattanzio Learning, Massimo Giacomelli, alături de Senior Consultant Lattanzio Learning, Guido Cernuto și de International Sales Manager eXact learning solutions, Federico Dondero.

Manifestarea va include și o dezbatere pe teme de actualitate privind rolul sistemului bancar în stimularea absorbției fondurilor europene. Contribuția comunității bancare devine strategică în contextul în care ”companiile și administrațiile publice pot crește cu ajutorul consultanței și al fondurilor europene,  prin demararea unor procese de dezvoltare și inovare”, după cum susține Președintele Lattanzio Group. Inițiativa este dedicată așadar tuturor băncilor comerciale din România, precum și altor actori implicați în programarea și implementarea fondurilor structurale și de coeziune.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar