transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-07-2013

Garanti Bank a extins platforma de solicitare credite iLoanU, integrand-o si in Garanti Online

Garanti Bank a extins platforma de solicitare credite iLoanU, integrand-o si in Garanti Online

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, extinde platforma de solicitare credite iLoanU, integrând-o și în Garanti Online, serviciul de internet banking al băncii, care are la bază o infrastructură tehnologică avansată. Prin această integrare, Garanti Online devine cel mai complex serviciu de internet banking de pe piață, singurul prin care clienților li se pot pre-aproba, în timp real, solicitări de credit.

Platforma iLoanU permite de acum clienților Garanti de internet banking să aplice pentru un credit - fie că este vorba de un credit de nevoi personale cu sau fără garanții, credit ipotecar sau descoperit de cont, în mai puțin de cinci minute, să simuleze un plan de rambursare și să monitorizeze, în timp real, statusul cererii de credit.

Platforma de solicitare credite este foarte ușor de folosit, deoarece câmpurile predefinite sunt deja completate automat cu informațiile demografice / de contact referitoare la clientul Garanti Online care face solicitarea, astfel încât timpul de aplicare este redus la maximum și pașii sunt ușor de urmat. Clienții Garanti Online pot accesa varianta iLoanU adaptată pentru internet banking imediat ce se înregistrează în contul lor și selectează opțiunea “Cerere de credit" din meniul "Credite".

La fel ca și Garanti Online, recunoscut pentru nivelul ridicat de securitate, platforma de solicitare credite oferă protecție maximă a datelor, în timp ce orice interogare a sistemului rămâne strict confidențială.

“Căutăm în permanență să ne susținem clienții prin servicii și produse inovatoare. Noua versiune a platformei de solicitare directă de credite a fost creată din acest motiv, pentru a permite clienților Garanti Online accesul ușor către un instrument rapid, prietenos și care să le aducă mai mult confort. Știm cât de valoros este timpul pentru clienții noștri şi ne gândim în permanenţă la modalităţi de a economisi timp, evitând drumurile la bancă pentru a solicita un împrumut.

În schimb, îi invităm să folosească platformele online”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group Romania.

“Prin folosirea platformei iLoanU, disponibilă acum și pentru Garanti Online, clienții au la îndemână un algoritm inteligent care le spune imediat ce sumă pot împrumuta și care sunt etapele ulterioare, în funcție de profilul lor”, a adăugat Ufuk Tandogan.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar