transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-07-2013

Garanti Bank a fost premiata de Global Finance pentru serviciul de internet banking si strategia de social media

Garanti Bank a fost premiata de Global Finance pentru serviciul de internet banking si strategia de social media

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, a fost premiată de către prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania” și “Best in Social Media in CEE Region”. Cele două distincții au fost acordate în cadrul “2013 World's Best Internet Banks Competition”.

Evaluarea a fost realizată de către un juriu exigent de la Infosys -  lider global în consultanță, tehnologie și outsourcing, și de către echipa editorială a Global Finance, pe baza unor criterii precum: importanţa strategiei de a atrage și deservi clienții online, succesul în a face clienții să folosească produsele web, creșterea numărului de clienți online, varietatea ofertei, dovada tangibilă a beneficiilor câștigate de pe urma inițiativelor pe internet. 

„Ne bucurăm să vedem că, de la an la an, performanța serviciului nostru de internet banking, Garanti Online, face diferența pe piațăiar creșterea constantă a numărului de clienți este o dovadă în acest sens. Vom continua să dezvoltăm produse și servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri și să ne apropiem de ei prin platforme inovatoare în social media, online sau mobile”, spune Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group România.

Garanti Online, serviciul de internet banking al Garanti Bank, a fost lansat în octombrie 2007, inițial pentru persoanele fizice, pentru ca în mai 2008 să devină disponibil și pentru clienții persoane juridice.

Platforma oferă utilizatorilor servicii inovatoare, permițându-le să gestioneze tranzacții bancare complexe, în timp real, oricând, și mai ales de oriunde. Numărul de utilizatori Garanti Online a crescut cu 14% până la finele lui 2012, în comparație cu 2011. La fel, numărul tranzacțiilor prin internet banking a crescut cu 34% la finele lui 2012, în comparație cu 2011.

Top trei tranzacții prin Garanti Online sunt transferurile intrabancare, transferurile interbancare,și tranzacțiile de schimb valutar. Cea mai recentă inovație introdusă pe piaţa locală – integrarea aplicaţiei online de solicitare credite în platforma de internet banking – a transformat Garanti Online în primul serviciu de internet banking din România prin care cererile de credite pot fi pre-aprobate în timp real. Construit pe o infrastructură de ultimă generație, Garanti Online a primit de la lansarea sa mai multe premii interne și internaționale.

La rândul ei, strategia de social media desfășurată în ultimii ani a adus rezultate excelente pentru Garanti Bank România, care a câștigat premiul „The Best in Social Media in CEE Region”. Strategia se bazează pe o prezență puternică pe Facebook (www.facebook.com/GarantiBankRomania), unde Garanti s-a numărat printre primele bănci din România cu activitate susținută în rețeaua de socializare. Strategia pune accentul pe oferirea unui conținut de calitate, relevant, precum și pe generarea unui nivel ridicat de angajament al fanilor, aspecte ce au contribuit decisiv în procesul de jurizare a concursului. Implicarea bloggerilor în activitățile de CSR, precum și prezența în alte rețele sociale, precum Pinterest și Foursquare, au contat de asemenea în obținerea premiului „The Best in Social Media in CEE Region”. 

Garanti Bank România acordă o mare atenţie şi canalelor de comunicare internă, precum blogul intern Garanti4All. Lansată în martie 2012, platforma are scopul de a prezenta membrilor echipei informații referitoare la produsele și serviciile Garanti. Mai mult, blogul încurajează munca în echipa Garanti, precum și inițiativele, facilitând interacțiunea cu cititorii şi adăugând constant noi caracteristici care aduc valoare comunicării interne.  

Garanti Bank este una dintre primele bănci din România care au comunicat prin canale de social media, înțelegând nevoia de a fi aproape de clienți prin cele mai moderne şi prietenoase rețele de socializare. Interesul accentuat pentru social media este împărtășit și de banca-mamă, Turkyie Garanti Bankasi, al cărei cont de Facebook a fost primul din lume, în categoria bancară, care a depășit un milion de fani. Cu peste 1.400.000 de fani în acest moment, Turkiye Garanti Bankasi se numără printre primele 10 cele mai apreciate bănci pe Facebook din lume, după numărul de fani.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Open
Got it! Thanks a lot again for hepling me out!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar