transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-04-2013

Garanti Bank relocheaza una dintre agentii in zona Dorobanti, pentru clientii retail si IMM

Garanti Bank relocheaza una dintre agentii in zona Dorobanti, pentru clientii retail si IMM

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci din România, îsi relochează una dintre agentiile din Bucuresti, ca parte a unei strategii de dezvoltare în zonele urbane centrale cu trafic si vizibilitate ridicate. Plasată în zona Dorobanti, agentia se adresează clientilor IMM si retail, introducând un nou concept prietenos, centrat pe confortul clientilor si pe rapiditate, prin combinarea tehnologiei cu serviciile personalizate.

Noul concept presupune o împărtire mai eficientă si mai aerisită a spatiului interior, astfel că atmosfera este mai prietenoasă si mai caldă, păstrând în acelasi timp nivelul înalt de profesionalism. Conceptul se înscrie în filosofia Garanti, care acordă o atentie sporită nevoilor clientilor săi, prin oferirea de servicii personalizate.

În prezent, reteaua de agentii a Garanti Bank este formată din 78 de agentii în locuri-cheie din toată tara.

„Scopul strategiei Garanti Bank este să impună un nou concept în serviciile bancare, bazat pe grija personalizată pentru client, cu ajutorul tehnologiei, atât prin canale alternative, cât si prin serviciile din agentie. Asadar, prin deschiderea agentiei Dorobanti ne propunem să ajungem la acei clienti care folosesc tehnologia, care pun pret pe modurile mai eficiente de a folosi serviciile financiare si pentru care timpul este extrem de pretios”, spune Fatih Arpas, Director IT si Canale Alternative de Distributie, responsabil pentru implementarea noului concept.

Un  bancomat inteligent a fost de asemenea plasat în noua agentie din Dorobanti, astfel că numărul ATM-urilor BancoSmart a ajuns la 245, cea mai largă retea de ATM-uri inteligente din tară.

Volumul tranzactiilor prin BancoSmart a crescut în 2012 cu 44% ca valoare si cu 28% ca număr, până la 257.000.

BancoSmart poate procesa cinci tipuri de tranzactii fără card: schimb valutar, plata facturilor, reîncărcarea cartelelor prepaid, depozite si plata datoriei pentru cardul de credit.

si alte canale alternative au înregistrat cresteri anul trecut si vor continua să crească în 2013. Astfel, numărul clientilor Garanti Online (serviciul de internet banking al Garanti Bank) a crescut cu 15% în comparatie cu 2011, în timp ce numărul tranzactiilor prin Garanti Online a crescut cu 35% fată de anul precedent. Valoarea tranzactiilor prin internet banking a crescut, la rândul ei, cu 24% în 2012, până la 3,15 milioane de euro. Top cinci tranzactii prin Garanti Online sunt: transferurile de bani, tranzactiile de schimb valutar, plata datoriei pe cardul de credit, plata facturilor si deschiderea depozitelor la termen. 

„Punem mult accentul pe confortul clientilor nostri, oferindu-le solutii personalizate si inovatoare pentru ca experienta lor cu banca să fie una pozitivă. Mai mult, ne propunem să crestem atât vizibilitatea, cât si numărul tranzactiilor prin alegerea unor locuri premium din centrul oraselor pentru agentiile noastre, precum si prin folosirea tehnologiei prin care clientii pot accesa o gamă completă de servicii financiare, oricând si de oriunde.”, spune Anca Motca, Directorul General Adjunct al Garanti Bank.

Garanti Bank este o bancă inovatoare care oferă o gamă completă de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business – retail, IMM si corporate. Prezentă pe piata din România de 15 ani, Garanti Bank si-a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin agentii si canale alternative, ajungând la cea mai extinsă retea de ATM-uri inteligente pe care oricine le poate folosi, nu doar clientii băncii, pentru tranzactii cu si fără card. Garanti Bank inovează si prin ofertele unice atasate Bonus Card, cel mai competitiv card de cumpărături de pe piată.

Garanti Bank este detinută de către Turkiye Garanti Bankasi (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia, după active.

La finalul 2012, performanta băncii peste media pietei, precum si sprijinul constant de la actionarul principal, Turkiye Garanti Bankasi, a determinat agentia Fitch să acorde băncii calificativul „BBB-”, îmbunătătit de la „BB+”, cu perspectivă stabilă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jonathan
Et c est parti pour les chats. Ce dernier je l avais pris en photo il y a un memnot de9je0, il est toujours le0 jusqu e0 quand, on ne le sait pas.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar