transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-09-2013

Garanti Bank si ASEBUSS au semnat un parteneriat pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc

Garanti Bank si ASEBUSS au semnat un parteneriat pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, realizează un parteneriat cu Institutul de Administrare a Afacerilor din București - ASEBUSS pentru susținerea antreprenoriatului românesc. În cadrul parteneriatului, Garanti Bank oferă un credit de studii dedicat tinerilor antreprenori care se înscriu în noul program MBA oferit de ASEBUSS, cea mai veche școală de afaceri de pe piața românească.

Programul ASEBUSS MBA  este dedicat atât celor care doresc să înceapă propria afacere, cât și antreprenorilor la început de drum, precum start-up-uri inovatoare, dealeri, reselleri, mici producători sau francizori, fiind singurul MBA special concentrat pe managementul acestor tipuri de afaceri. Programul începe în octombrie anul acesta, durează 18 luni și costă 12.000 de euro.

Garanti Bank oferă soluții specifice de finanțare studenților care vor fi acceptați în acest program MBA prin creditul AntreprenorStart, vizând segmentul de retail. De asemenea, a pregătit și pentru IMM-uri o soluție de finanțare dedicată, respectiv AntreprenorStart IMM. Dacă persoana interesată de soluția de finanțare pentru studiile MBA este deja antreprenor, poate aplica fie ca persoană fizică, fie ca persoană juridică. Cei care optează pentru un credit de studii oferit exclusiv de Garanti Bank pentru Programul ASEBUSS MBA orientat către antreprenoriat beneficiază de cele mai competitive condiții de creditare de pe piață, atât în lei, cât și în euro.

Totodată, primii 3 clienți de retail sau IMM ai Garanti Bank, care optează pentru finanțarea prin credit pentru programul de MBA, beneficiază de un pachet special care include o reducere în valoare de 3.000 de euro.„Garanti Bank sprijină antreprenoriatul și ideile inovatoare de afaceri. Soluțiile de finanțare dedicate au fost create special pentru a-i ajuta pe tinerii întreprinzători să-și împlinească visele, să facă primul pas către propriul business, iar dacă sunt deja antreprenori, să le ofere suportul necesar pentru a-și conduce afacerea pe drumul spre succes. Credem cu tărie că sectorul IMM este principalul motor al creșterii economice în România, astfel că prin susținerea tinerilor să-și dezvolte capacitățile antreprenoriale, sperăm să aducem o contribuție importantă la viitorul economic al țării”, spune Virginia Oțel, Corporate Communication Leader, Garanti Bank.

„Garanti Bank este pentru noi un partener de încredere care susține dezvoltarea programului MBA orientat către antreprenoriat. Împreună ne propunem să atragem participanți de valoare care să primească o instruire profesionistă în afaceri. Întregul program MBA este adaptat către aplicabilitate pe problemele managementului IMM-urilor specifice pieței românești și folosim  studii de caz pentru a înțelege și aplica în practică diverse aspecte ale business-ului”, spune prof. Marcel Duhăneanu, Rector Institutul de Administrare a Afacerilor din București - ASEBUSS.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar