transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-03-2014

Garanti Bank si Garanti Credite Ipotecare initiaza procedurile de fuziune

Garanti Bank si Garanti Credite Ipotecare initiaza procedurile de fuziune

Garanti Bank și Garanti Credite Ipotecare (Domenia Credit IFN SA) anunță începerea procedurilor oficiale pentru fuziunea celor două companii în România. Aceasta se va finaliza până la sfârșitul anului în curs, după obţinerea aprobărilor de la Banca Națională a României și îndeplinirea tuturor formalităților legale.

“Decizia de a realiza fuziunea celor două entități face parte din strategia noastră locală pe termen lung de a crea un model de afaceri simplificat, astfel încât să putem deservi mai bine clienţii Grupului Garanti din zona creditelor ipotecar, într-un mod unitar, de către Direcţia de Retail din cadrul băncii”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Grup România.

Fuziunea aceasta nu influențează în niciun fel condițiile de creditare stabilite iniţial pentru clienții Garanti Credite Ipotecare, care vor fi anunțați conform procedurilor legale în legătură cu transferul lor la Garanti Bank.

În 2013, Garanti Credite Ipotecare a înregistrat venituri nete de 3,1 milioane euro și profit net de 0,6 milioane euro. În acest moment, compania are în jur de 3.400 de clienți, iar valoarea medie a unui împrumut acordat de Garanti Credite Ipotecare este de aproximativ 30.000 euro.

Grupul Garanti reuneşte Garanti Bank, Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA) şi Garanti Credite Ipotecare (marca sub care funcţionează Domenia Credit IFN SA). Cele trei IFN-uri completează oferta Garanti Bank cu produse specifice de leasing (leasing financiar – vehicule, echipamente şi imobiliar – şi sale & lease-back), servicii de administrare a flotelor, credite de consum, precum şi credite ipotecare dedicate achiziţiei de imobile şi terenuri sau refinanţării altor credite.

Grupul Garanti oferă servicii financiare pe piaţa locală către peste 450.000 de clienţi.

Grupul Garanti este deținut de către Turkyie Garanti Bankasi (TGB), o bancă universală cu servicii de top în toate segmentele de business. Turkiye Garanti Bankasi A.S. este cea mai profitabilă și a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active. În plus, se regăsește în topul celor mai solide 20 de bănci din lume, potrivit clasamentului întocmit în luna mai a anului 2013 de Bloomberg, una dintre cele mai prestigioase agenții de știri economice și de afaceri la nivel global. TGB are peste 10 milioane de clienți în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici și mijlocii, precum și retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Garanti Bank oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin sucursale și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de peste 280 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar