transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-06-2014

Garanti Bank va primi de la IFC un imprumut in valoare de 35 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor, dintre care 20 milioane euro pentru femeile antreprenor

Garanti Bank va primi de la IFC un imprumut in valoare de 35 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor, dintre care 20 milioane euro pentru femeile antreprenor

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală, va primi un nou împrumut în valoare de 35 milioane euro de la IFC, membră a Grupului Băncii Mondiale, pentru finantarea companiilor mici si mijlocii din România. Din valoarea totală a împrumutului, 20 milioane euro vor fi destinate creditării companiilor detinute sau conduse de femei.

Garanti Bank are ca strategie pe termen lung sprijinirea economiei locale si a companiilor în cadrul cărora există femei care sunt actionari sau care se regăsesc în structura de top management. În prezent, statisticile1 arată că în România există aproape 415.000 de femei antreprenor, reprezentând peste 36% dintre actionarii si asociatii din firmele de pe piata locală.

Acesta este al doilea împrumut acordat Garanti Bank România de către IFC cu scopul de a finanta întreprinderile mici si mijlocii locale. În februarie 2012, cele două institutii financiare au semnat primul acord de împrumut, prin intermediul căruia Garanti Bank a acordat finantări în valoare de 22,5 milioane euro IMM-urilor locale, în mare parte celor detinute sau conduse de femei. Astfel, în mai putin de un an, peste 160 de IMM-uri care îsi desfăsoară afacerile în România au primit fonduri pentru investitii si capital de lucru. Principalele segmente de activitate în care aceste IMM-uri activează sunt comertul,  industria textilelor, constructii, urmate de turism si servicii.“Considerăm IMM-urile ca fiind motorul economiei românesti, companiile din acest segment important având nevoie să fie încurajate, pentru a-si putea atinge potentialul si a avea succes. Garanti Bank a sustinut în mod constant antreprenorii locali, iar în ultimii patru ani a acordat o atentie sporită companiilor detinute sau conduse de femei. Ne dorim să sprijinim astfel IMM-urile să devină mai competitive, să se dezvolte si să depăsească obstacolele cu care se confruntă în contextul economic actual plin de provocări. Prin acest nou acord de împrumut cu IFC reiterăm angajamentul pe care ni l-am luat de a crede în întreprinderile mici si mijlocii si de a le facilita accesul la finantare, astfel contribuind si la cresterea economică locală”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Grup Garanti România.

“Sustinem o participare mai puternică a femeilor în sectorul privat românesc, ceea ce le dă un plus de putere acestora si valorifică resurse potentiale încă neexploatate pentru dezvoltare ulterioară”, a declarat K. Aftab Ahmed, Director IFC pentru Institutii Financiare si Capital Privat. “Parteneriatul nostru cu Garanti Bank în România garantează că si companiile mai mici si femeile antreprenor vor continua să aibă acces la fondurile de care au nevoie pentru a se dezvolta”.

Garanti Bank are în portofoliu 25.000 clienti IMM-uri. În primul trimestru din 2014, segmentul IMM a înregistrat cea mai mare crestere anuală atât în ceea ce priveste creditele (21,8%), cât si depozitele (96,7%). Printre proiectele cheie ale băncii în acest segment (investitii si capital de lucru) se numără cele în productie si export (producători de piese de schimb), domeniul medical (clinici si farmacii), agricultură (ferme de lapte sau carne) si constructii (clădiri de birouri & rezidentiale).

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este o bancă universală detinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă si a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active. Turkiye Garanti Bankasi se regăseste în topul celor mai solide 20 de bănci din lume, potrivit clasamentului întocmit în luna mai a anului 2013 de Bloomberg, una dintre cele mai prestigioase agentii de stiri economice si de afaceri la nivel global.

Banca oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin sucursale si canale alternative, ajungând la o retea extinsă de 287 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card. Pentru mai multe detalii despre Garanti Bank accesati www.garantibank.ro

IFC, membră a Grupului Băncii Mondiale, este cea mai mare institutie de dezvoltare globală axată exclusiv pe sectorul privat. Colaborând cu companii private din peste 100 de tări, folosim capitalul, experienta si influenta noastră pentru a contribui la eliminarea sărăciei extreme si a promova prosperitatea împărtăsită. În anul financiar 2013 investitiile noastre au ajuns la o sumă record de aproape 25 de miliarde de dolari, folosind puterea sectorului privat pentru a crea locuri de muncă si a face fată celor mai presante provocări de dezvoltare ale lumii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
6NkBDO Really appreciate you sharing this blog.Really thank you! Will read on...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar