transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-09-2013

Garanti Bank vine in sprijinul IMM-urilor, oferindu-le in ultimele 12 luni finantari in valoare de 22,5 milioane euro

Garanti Bank vine in sprijinul IMM-urilor, oferindu-le in ultimele 12 luni finantari in valoare de 22,5 milioane euro

Garanti Bank a acordat finanţări în valoare de 22,5 milioane euro întreprinderilor mici și mijlocii locale, în urma acordului de creditare cu International Finance Corporation (IFC), membră a World Bank Group.
 
Acordul de creditare a fost realizat pentru a veni în sprijinul IMM-urilor din România, în special a celor conduse de femei antreprenor, urmând strategia Garanti Bank  de a sprijini economia locală și companiile deţinute sau administrate de către femei.

Fondurile au fost acordate către mai mult de 160 de IMM-uri care îşi desfăşoară afacerile în România, dintre care majoritatea au ca domeniu principal de activitate comerţul. Alte segmente principale de activitate sunt industria textilelor și construcții, urmate de turism și domeniul serviciilor. În baza acordului cu IFC, un IMM putea obţine o finanţare de maximum 2 milioane USD. Fondurile au fost acordate la nivel național, o parte importantă din aceste finanțări fiind acordate companiilor care au în acționariat sau la conducere femei.

„Programul lansat în urmă cu un an și jumătate, pe baza acordului de creditare cu IFC, s-a dovedit a fi un succes. Garanti Bank a acordat integral cele 22,5 milioane euro segmentului care are cea mai mare nevoie de finanțare, cu scopul de a sprijini dezvoltarea economică a României. Strategia noastră constă în a susține în continuare întreprinderile mici și mijlocii, alimentând astfel motorul economiei”, spune Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group România.„Garanti Bank a devenit una dintre platformele principale ale IFC pentru creșterea treptată a finanțării IMM-urilor din România”, spune Ana Maria Mihăescu, șefa misiunii IFC în România. „Susținem activ participarea femeilor în sectorul privat românesc. Femeile au un impact direct atât asupra tipului de creștere economică pe care o experiementează o țară, precum și a calității acesteia”, adaugă Ana Maria Mihăescu.

Garanti Bank a fost prima bancă ce a introdus în 2010 un pachet complex de finanțare creat special pentru afacerile conduse de femei. De atunci, banca a lansat mai multe oferte adresate femeilor antreprenor.
 
Garanti Bank are un portofoliu de aproximativ 21.000 de clienți IMM, în creștere cu 10% față de anul trecut. Valoarea totală a creditelor pentru IMM reprezintă 25% din portofoliul băncii, în creștere față de anul precedent.
 
Banca inovează prin oferte personalizate, adaptate nevoilor fiecărui IMM, pentru a le asigura acestor companii un flux constant de lichidități, operațiuni în derulare și investiții.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar