transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2014

Garanti Leasing primeste un imprumut in valoare de 7,5 milioane euro de la Black Sea Trade and Development Bank pentru finantarea IMM-urilor

Garanti Leasing primeste un imprumut in valoare de 7,5 milioane euro de la Black Sea Trade and Development Bank pentru finantarea IMM-urilor

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, a semnat un acord de imprumut pentru suma de 7,5 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB). Facilitatea a fost acordată pe o perioadă de 5 ani si va fi folosită pentru a sprijini activitătile Garanti Leasing, care astfel îsi va diversifica sursele de finantare pentru creditarea întreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri).

În prezent, 99% dintre clientii Garanti Leasing sunt companii din toate domeniile de piată cu potential de crestere, precum transporturi, logistică, sectorul medical, agricultură, constructii, industria grea etc.

“În urmă cu trei ani am început să ne concentrăm mai degrabă pe segmentele corporate si IMM, venind în întâmpinarea nevoilor financiare ale clientilor nostri. Companiile mici si mijlocii reprezintă o prioritate pentru economia românească si au nevoie de surse diversificate de finantare pentru a-si creste afacerile. Prin urmare, ne bucurăm să demarăm acest parteneriat, care este menit să îmbunătătească accesul la finantare al intreprinderilor mici si mijlocii, ceea ce va stimula si dezvoltarea economiei locale”, a declarat Okan Yurtsever, General Manager, Garanti Leasing.

“Ne aflăm într-un moment în care companiile continuă să se confrunte cu acces limitat la mecanismele de finantare, iar în acest context, leasing-ul este o sursă alternativă de fonduri, care de asemenea stimulează crearea de noi locuri de muncă si generează  venituri. Ne asteptăm ca finantarea pe care o acordăm astăzi să contribuie si la relatia de cooperare regională dintre România si Turcia, acesta fiind un obiectiv al BSTDB, ca bancă de dezvoltare regională”, a declarat domnul Nejdet Sarisozen, Director BSTDB pentru Institutii Financiare.

BSTDB a acordat prima facilitate de leasing în regiunea Mării Negre  în 2003 si de atunci a semnat 16 acorduri în valoare de 103 milioane euro în Bulgaria, Georgia, Moldova, România, Rusia si Turcia.

Împrumutul acordat Garanti Leasing creste suma operatiunilor de leasing semnate la peste 110 milioane euro.

Cu o traditie de peste 15 ani pe piata de leasing din România, Garanti Leasing (brandul sub care functionează compania Motoractive IFN SA) completează gama de produse si servicii a Grupului Garanti cu oferte de leasing pentru vehicule, echipamente si imobiliare, sale & lease-back. De la inaugurare, compania a acordat peste 650 de milioane de euro pentru activele în leasing financiar si a semnat peste 40.000 de contracte de leasing. În prezent, operează prin 7 birouri locale si creează sinergii cu cele 78 de agentii Garanti Bank din tară.

Garanti Leasing face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România din 2010. Grupul reuneste de asemenea Garanti Bank si Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA).

Grupul Garanti România este detinut de Turkiye Garanti Bankasi AS (TGB), cea mai profitabilă si a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active. În plus, TGB este printre cele mai puternice 20 de bănci din lume, conform clasamentului realizat în mai 2013 de Bloomberg. Pentru detalii suplimentare vă rugăm accesati http://www.garantileasing.ro/.

Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) este o institutie financiară internatională înfiintată de Albania, Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Rusia, Turcia si Ucraina. Sediul central al băncii este în Salonic, Grecia. BSTDB sprijină dezvoltarea economică si relatia de cooperare regională prin acordarea de împrumuturi, linii de credit, capital si garantii pentru proiecte si finantare pentru comert în sectoarele public si privat din tările membre. Capitalul autorizat al băncii este de 3,45 miliarde euro. BSTDB a primit ratingul pe termen lung “A-” de la Standard and Poor’s (S&P) si “A2” de la Moody’s.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar