transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-12-2013

GarantiBank refinanteaza Tinmarde cu 10 mil. euro pentru o centrala fotovoltaica de 10 MW putere

GarantiBank refinanteaza Tinmarde cu 10 mil. euro pentru o centrala fotovoltaica de 10 MW putere

GarantiBank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală și deținută de Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB) – în topul celor mai solide 20 de bănci din lume potrivit Bloomberg, a acordat o refinanțare în valoare de 10 milioane euro companiei Tinmar, unul din cei mai mari comercianți privați de electricitate din România. Refinanțarea a fost acordată pentru o centrală fotovoltaică de 10 MW putere instalată în Bucșani, Giurgiu. Acest proiect face parte dintr-un parc solar de 18,5 MW - unul dintre cele mai mari din România, inaugurat în iunie 2013.

Creditul refinanțează 70% din investiția totală de 15 milioane euro și a fost acordat pe o perioadă de aproape 10 ani.

“În primele trei trimestre din 2013 am observat că cererea de credite din partea companiilor a înregistrat o evoluţie pozitivă. GarantiBank este foarte activă pe acest segment, atât în ceea ce privește împrumuturile pe termen scurt, cât și pe termen lung. Prin urmare, am avut rezultate foarte bune din colaborarea cu clienții corporate. În ceea ce privește sectorul energiei regenerabile, strategia noastră este să stabilim parteneriate pe termen lung cu clienții, oferindu-ne sprijinul în astfel de proiecte.

În primele nouă luni din 2013, am oferit credite în valoare de 50 milioane euro pentru proiecte de energie verde”, a declarat Cagri Memisoglu, Director General Adjunct GarantiBank.

Proiectul a fost dezvoltat în comuna Bucşani din judeţul Giurgiu, pe o suprafață de 24 hectare. Capacitatea instalată a centralei este de 10 MWp și constă în 41.624 panouri fotovoltaice, fiind unul din cele mai mari parcuri solare funcționale din România.

“Când România a semnat protocolul European pentru 2020, Tinmar Ind, fiind unul dintre cei mai mari furnizori din România, s-a confruntat cu o incertitudine în ceea ce privește stabilizarea prețurilor și prognozelor în activitatea sa de furnizare. Am analizat și am văzut aceste schimbări ca o oportunitate pentru abordarea unei strategii de integrare verticală. Mediul de afaceri propice creat în segmentul de energie solară, prognozele de producție precise și condițiile optime de iradiaţie din România au făcut ca acest sector să devină unul dintre cele mai importante obiective de investiții pentru noi. În acest moment avem în portofolio mai multe parcuri fotovoltaice cu o putere instalată de 50MWp, şi urmărim în continuare noi achiziţii”, a declarat Adrian Pavelescu, Director Departament de Energie Regenerabilă, Tinmar Group.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar