transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-06-2013

Grupul Agricover - imprumut de 15 milioane EUR de la Black Sea Trade and Development Bank

Grupul Agricover - imprumut de 15 milioane EUR de la Black Sea Trade and Development Bank

Grupul Agricover, lider în agribusiness-ul românesc, a semnat un acord cu Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) privind obtinerea unui împrumut în valoare de 15 milioane de euro. Jumătate din fonduri vor fi investite pentru dezvoltarea diviziei de achizitii, prelucrare si comercializare a cerealelor – Agricover SRL, în efortul de integrare pe verticală si extinderea afacerilor în regiunea Mării Negre. Restul împrumutului va fi folosit de Agricover Credit IFN, divizia financiară a grupului, pentru finantarea fermierilor.

Acordul va contribui la dezvoltarea productiei de cereale si a lantului de procesare, inclusiv la realizarea de produse finite de calitate superioară, care este una dintre prioritătile politicii economice ale României.


"Agribusiness-ul  este un generator major de venit si o sursă esentială de bunăstare si locuri de muncă în România. Prin finantarea extinderii Grupului Agricover, banca îsi subliniază angajamentul de a sprijini companiile dinamice, capabile să contribuie la modernizare, să genereze cresterea exporturilor românesti si să participe la cooperarea economică regională, acesta fiind un  obiectiv major al BSTDB ca bancă de dezvoltare regională”, a spus Mustafa Boran, vicepresedintele BSTDB, cu ocazia semnării acordului.


"Dezvoltarea agriculturii pe baze durabile, obiectiv major pentru România, reprezintă o prioritate si pentru Grupul Agricover, care este furnizor de solutii complete pentru agribusiness-ul local. Acordul semnat cu Black Sea Trade and Development Bank ne va permite să continuăm diversificarea produselor si serviciilor inovatoare si să oferim solutii de finantare personalizate, adaptate specificului local”, a declarat Robert Arsene, CEO al Grupului Agricover.

“Succesul unui business în agricultură depinde în mare măsură de capital, iar Grupul Agricover, prin Agricover Credit IFN, este preocupat în permanentă să ofere fermierilor solutii noi de finantare.

Acordul cu o institutie bancară prestigioasă precum Black Sea Trade and Development Bank înseamnă o investitie în viitorul agribusiness-ului românesc, care poate fi un motor real, sustenabil de dezvoltare a economiei”, a declarat Robert Rekkers, Directorul General al Agricover Credit IFN.

Grupul Agricover este singurul  furnizor de solutii complete pentru agricultură din România, un integrator în circuitul serviciilor si  produselor din agricultură, detinând pozitia de lider pe piata de agribusiness. Înfiintată în anul 2000, prin fuziunea dintre SC Comcereal SA Buzău si Ulvex SA, Agricover si-a extins afacerile în domeniul agribusiness-ului,  construind un modelul de business ca integrator între fermieri si industria alimentară. Având peste 600 de angajati, Grupul Agricover include: Agricover Distributie, Agricover Cereale, Agricover Silozuri, Agricover Logistică, Agricover Credit IFN, Agricover Broker Asigurari,  Agricover Livestock,  Agricover Bulgaria. Solutiile integrate oferite fermierilor includ semintele, îngrăsămintele, motorina, produsele fitosanitare, consultantă tehnică de specialitate, suport financiar, asigurarea recoltei, servicii logistice si de siloz, precum si sprijin în valorificarea recoltelor. În 2012, Grupul Agricover a avut afaceri de 970 de milioane de lei, în crestere fată de 2011.

Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) este o institutie financiară internatională care operează în Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Moldova, România, Rusia, Turcia si Ucraina. Banca are sediul la Salonic, în Grecia. BSTDB sprijină dezvoltarea regională si cooperarea regională prin acordarea de împrumuturi, linii de credit, actiuni si garantii pentru proiecte si finantarea comertului atât în domeniul public, cât si în cel privat. Capitalul autorizat al băncii este de 3 miliarde SDR (aproximativ 3,5 miliarde de euro). Ratingul Standard and Poor’s acordat  băncii este “A-“, iar ratingul Moody’s pe termen lung este A3.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar