transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-09-2013

Grupul Garanti a inregistrat 19,8 milioane de euro profit net in S1, 2013

Grupul Garanti a inregistrat 19,8 milioane de euro profit net in S1, 2013

Garanti România, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare grupuri financiare pe piața locală, și-a continuat creșterea organică, înregistrând un profit net consolidat de 19,8 milioane de euro pentru prima jumătate din 2013, mai mult decât dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. În același timp, veniturile nete consolidate ale Grupului au urcat la 64,8 milioane de euro, în creștere față de prima jumătate a anului 2012. La finele lunii iunie 2013, totalul activelor Grupului se ridica la 1,75 miliarde de euro.

Rezultatele pozitive au fost înregistrate pe fondul unei atenții sporite acordate portofoliilor în întregul grup, precum și al strategiei de adaptare a serviciilor și produselor la nevoile clienților în noile condiții de piață.

Toate cele patru companii din cadrul Grupului Garanti România au înregistrat profit în prima jumătate a anului 2013: Garanti Bank – 17.1 milioane de euro profit net, cu patru ori mai mult față de profitul înregistrat în aceeași perioadă din 2012; Garanti Credite de Consum – 0.9 milioane de euro; Garanti Leasing – 1,3 milioane de euro; Garanti Credite Ipotecare – 0,5 milioane de euro profit net.

“Grupul Garanti și-a menținut trendul ascendent prin dezvoltarea tuturor segmentelor, achiziția de noi clienți, creșterea volumului de depozite și de credite acordate în special pe segmentul IMM-urilor – motorul creșterii economice în contextual actual. Gestionarea eficientă a riscurilor, împreună cu o atenție sporită îndreptată către nevoile clienților, au constituit cheia succesului în dezvoltarea sustenabilă a grupului.

Pentru a doua jumătate a anului, estimarea noastră asupra pieței pe baza datelor existente este una prudentă, dar avem în vedere menținerea obiectivelor de profitabilitate pentru Garanti România”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Grupul Garanti România.

În prezent, Garanti Bank are o prezență națională prin intermediul celor 78 de agenții și a canalelor alternative de distribuţie. Numărul bancomatelor BancoSmart a depăşit 250, fiind cea mai extinsă rețea națională de ATM-uri inteligente, în timp ce numărul de POS-uri a urcat la 7.650.

Garanti Bank a fost premiată în iulie 2013 de către prestigioasa revistă internațională Global Finance pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania” și “Best in Social Media in CEE Region”. Cele două distincții au fost acordate în cadrul “World's Best Internet Banks Competition 2013”.

Pentru prima jumătate a anului, acționarul Grupului Garanti România, Turkiye Garanti Bankasi, a înregistrat un profit net consolidat de 2,2 miliarde de lire turceşti (echivalentul a 890 milioane de euro) și active totale de 197,4 miliarde de lire turcești (echivalentul a 80 miliarde de euro).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
top seo guys
CfqocZ Thanks for sharing, this is a fantastic article post.Really thank you! Will read on...
best link build
EUSr5O Thanks again for the article.Really thank you! Keep writing.
only for 5 dollars
mUhqxA Thanks-a-mundo for the blog.Thanks Again. Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar