transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-05-2014

Grupul Garanti Romania - 10,6 milioane de euro profit net in primul trimestru din 2014

Grupul Garanti Romania - 10,6 milioane de euro profit net in primul trimestru din 2014

Grupul Garanti România, unul dintre cele mai dinamice si inovatoare Grupuri financiare de pe piata locală, a înregistrat un profit net consolidat de 10,6 milioane de euro în primele trei luni din 2014, o crestere cu 7,4% fată de aceeasi perioadă a anului trecut si venituri nete consolidate de 34,2 milioane euro. Totodată, activele totale s-au ridicat la 1,96 miliarde euro, o crestere cu 15,6 % fată de perioada similară din 2013.

Garanti Bank, parte a Grupului financiar, a înregistrat la sfârsitul lunii martie 2014 un profit net de 9,2 milioane euro, o crestere cu 8,9% în comparatie cu primul trimestru din 2013 si venituri nete în valoare de 28,2 milioane euro.

Institutiile non-financiare din cadrul Grupului si-au continuat, de asemenea, dezvoltarea sustenabilă si au înregistrat profit. Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA) a avut profit net de 0,6 milioane euro, Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA) 0,6 milioane euro si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functionează Domenia Credit IFN SA) 0,2 milioane euro. În luna martie 2014, Garanti Bank si Garanti Credite Ipotecare au anuntat initierea procedurilor oficiale pentru fuziunea celor doua companii în România, finalizarea acestora fiind estimată până la sfârsitul anului în curs.

"Rezultatele obtinute în primul trimestru din 2014 se datorează atentiei deosebite pe care o acordăm nevoilor clientilor nostri si eforturilor pe care le facem pentru a veni întotdeauna în întâmpinarea acestora cu produse si servicii utile. Am reusit astfel, încă o dată, să înregistrăm rezultate peste media pietei si să crestem pe toate segmentele de business”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Grup Garanti România.

În primele trei luni ale anului 2014, volumul total de credite al Garanti Bank s-a ridicat la 1,14 miliarde euro, o crestere cu 9,8% fată de perioada similară a anului trecut.

Toate liniile de business (retail, IMM-uri si corporate) au înregistrat cresteri în ceea ce priveste împrumuturile acordate, mentinând un portofoliu echilibrat între clientii din segmentul comercial si cei din segmentul retail. În acelasi timp, volumul depozitelor a înregistrat o crestere cu 33,2% fată de aceeasi perioadă a anului trecut.

În acest moment, Garanti Bank are prezentă natională prin 78 de agentii. Numărul bancomatelor inteligente a ajuns la 287, o crestere de 16,7% în comparatie cu primul trimestru din 2013, fiind cea mai extinsă retea de ATM-uri inteligente din tară.

În primele trei luni ale anului 2014, Turkiye Garanti Bankasi AS, banca mamă a Garanti Bank, a înregistrat un profit net neconsolidat de 760,33 milioane lire turcesti (260,81 milioane euro). Valoarea activelor totale ale Garanti s-a ridicat la 201,69 miliarde lire turcesti (69,18 miliarde euro), în timp ce contributia la economie s-a reflectat printr-un portofoliu de credite (cash si non-cash) în valoare de 155,44 miliarde lire turcesti (53,32 miliarde euro).

Grupul Garanti Romania reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA). Cele două IFN-uri completează oferta Garanti Bank cu produse specifice de leasing (leasing financiar – vehicule, echipamente si imobiliar – si sale & lease-back), servicii de administrare a flotelor, precum si credite de consum. Grupul Garanti oferă servicii financiare pe piata locală către peste 500.000 de clienti.

Grupul Garanti este detinut de către Turkyie Garanti Bankasi (TGB), o bancă universală cu servicii de top în toate segmentele de business. TGB are peste 10 milioane de clienti în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici si mijlocii, precum si retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

TGB este cea mai profitabilă si a doua cea mai mare bancă după active din Turcia. În plus, se regăseste în topul celor mai 20 solide bănci din lume, conform clasamentului întocmit de Bloomberg.

Garanti Bank oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin sucursale si canale alternative, ajungând la o retea extinsă de 287 bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tangie
No mannches sto s realmente fabuloso ademas que este s un verdadero exito no c en si es GENIAL bueno en si todaass sus canciones son fabulosas y me en cantan son grandiosas aadsdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddadddaddiiiiiiiiiioooooooossssa[]
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar