transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2014

Grupul Garanti Romania - profit net de 27 milioane euro in 2013

Grupul Garanti Romania - profit net de 27 milioane euro in 2013

Grupul Garanti România a înregistrat în 2013 un profit net consolidat de 27 milioane euro. Valoarea veniturilor nete ale Grupului a urcat la 118,6 milioane euro, o crestere cu 11% fată de 2012. În plus, la finalul anului 2013, activele totale s-au ridicat la 1,93 miliarde euro, o crestere cu 7,3% fată de perioada similară a anului trecut.

Toate cele patru companii din cadrul Grupului Garanti si-au continuat dezvoltarea sustenabilă si au înregistrat profit, în ciuda mediului economic plin de provocări. În 2013, profitul net al Garanti Bank a fost de 20,7 milioane euro, în timp ce institutiile non-bancare au înregistrat: Garanti Credite de Consum - 2,7 milioane euro, Garanti Leasing - 3 milioane euro si Garanti Credite Ipotecare - 0,6 milioane euro profit net.

“Am început anul 2013 cu o strategie de crestere bine pusă la punct si suntem încântati de faptul că eforturile noastre de a mentine o evolutie pozitivă pe piata locală s-au tradus si în rezultate financiare puternice. Suntem peste media pietei în toate segmentele – IMM-uri, retail si corporate, credite si depozite si avem un portofoliu foarte sănătos de clienti. Vom continua aceeasi strategie prudentă de crestere, concentrându-ne pe satisfactia clientilor din toate segmentele. Le vom oferi sprijinul, ca si până acum, oferindu-le credite pe termen scurt si lung, si astfel vom contribui si la dezvoltarea sustenabilă a mediului economic local”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Grup Garanti România.În 2013, volumul total de credite al Garanti Bank s-a ridicat la 1,09 miliarde euro, înregistrând o crestere de 5,4% fată de perioada similară a anului trecut. Segmentul IMM a avut cea mai mare crestere, de 17% fată de 2012, în timp ce segmentul retail înregistrează în continuare cel mai mare volum în portofoliul de credite al băncii. În ceea ce priveste depozitele, volumul acestora a crescut cu 42,3% în 2013. În acest moment, Garanti Bank are prezentă natională prin 78 de agentii si mai mult de 280 de ATM-uri inteligente, o crestere cu 25% fată de perioada similară a anului trecut, în timp ce numărul aparatelor POS a depăsit 8.000, cu 10% mai mult decât anul anterior.

Peformantele băncii pe piata locală, precum si sprijinul si angajamentul puternic din partea băncii-mamă, Turkiye Garanti Bankasi AS (TGB), a determinat agentia de evaluare financiară Fitch Ratings să reconfirme ratingul Garanti Bank „BBB-” pentru datorii pe termen lung cu perspectivă stabilă în 2013.

TGB este cea mai profitabilă si a doua cea mai mare bancă după active din Turcia. În plus, se regăseste în topul celor mai 20 solide bănci din lume, conform clasamentului întocmit de Bloomberg. Prin urmare, Garanti Bank beneficiază de know how-ul unei bănci-mamă de succes.

In 2013, Turkiye Garanti Bankasi AS a înregistrat un profit net de 3,01 miliarde lire turcesti (1,2 miliarde euro). Valoarea activelor totale ale Garanti s-a ridicat la 196,89 miliarde lire turcesti (67,4 miliarde euro), în timp ce contributia la economie s-a reflectat printr-un portofoliu de credite (cash si non-cash) în valoare de 151,81 miliarde lire turcesti (52 miliarde euro).

Grupul Garanti reuneste Garanti Bank, Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functionează Domenia Credit IFN SA). Cele trei IFN-uri completează oferta Garanti Bank cu produse specifice de leasing (leasing financiar – vehicule, echipamente si imobiliar – si sale & lease-back), servicii de administrare a flotelor, credite de consum, precum si credite ipotecare dedicate achizitiei de imobile si terenuri sau refinantării altor credite. Grupul Garanti oferă servicii financiare pe piata locală către peste 450.000 de clienti.

Grupul Garanti este detinut de către Turkyie Garanti Bankasi (TGB), o bancă universală cu servicii de top în toate segmentele de business. TGB are peste 10 milioane de clienti în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici si mijlocii, precum si retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Garanti Bank oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin sucursale si canale alternative, ajungând la o retea extinsă de peste 280 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ritika
a comentat: Fiecare spaienoza concurenta, dupa propriile puteri. Nu stiu daca e legal sau ilegal ce a facut Microsoft, cert este ca isi permit. Oare cat ar plati despagubiri in cazul unui proces? 0 0
Harjoni
Gerhald a comentat: In lumea asta mitnnaua toata lumea se acuza. Maine o sa aflam ca Google da in judecata Microsoft-ul, Yahoo ii acuza de furt intelectual pe cei de la MSN, iar Apple cere scuze publice de la Gmail. Si totul porneste de la bani. 0 0
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar