transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 09-06-2023 4.6181 lei 4.9543 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-01-2014

Hyperion, prima rama electrica din Romania, este finantata de GarantiBank

Hyperion, prima rama electrica din Romania, este finantata de GarantiBank

GarantiBank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală si detinută de Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB) – în topul celor mai solide 20 de bănci din lume potrivit Bloomberg, a acordat o finantare în valoare de 4,3 milioane euro companiei Softronic Craiova, singura fabrică de locomotive din Sud-Estul Europei. Finantarea a fost destinată productiei Hyperion, prima ramă electrică din România.

“Hyperion a fost produs în Craiova folosindu-se cea mai nouă tehnologie în domeniu si respectând standardele de interoperabilitate europene. Acesta reprezintă o revolutie în transportul feroviar român, fiind prima ramă electrică cu podea joasă si tractiune asincronă produsă de industria românească de profil si poate fi construită în două variante de viteză maximă, de 160 km pe oră, respectiv 200 km pe oră. Hyperion are două vagoane motoare si două purtătoare, cu capacitatea de 180 de locuri pe scaune. În plus, pasagerii vor beneficia de un interior cu dotări moderne si instalatii de aer conditionat în fiecare vagon, de un grad înalt de confort si conditii optime de transport. Hyperion este comparabil cu orice tren modern din Europa, oferind de asemenea Wi-Fi gratuit pasagerilor”, a declarat Ionel Ghită, Presedinte CA Softronic. 

“GarantiBank caută mereu oportunităti de a-si oferi sprijinul în astfel de proiecte, care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a mediului economic local.

Suntem încântati că facem parte din acest proiect si astfel sprijinim economia, Softronic fiind cel mai bun exemplu de competitivitate pe piata locală si succes obtinut cu colaborarea băncii. Suntem foarte activi în domeniul corporate si avem rezultate excelente în ceea ce priveste colaborarea cu companiile, în special deoarece am reusit să stabilim relatii pe termen lung cu clientii nostri, dar si deoarece ne implicăm în proiectele pe care le avem, facem eforturi să cunoastem oamenii de afaceri, indiferent că ne sunt clienti sau nu, si gândim strategiile de crestere împreună”, a declarat Cagri Memisoglu, Director General Adjunct GarantiBank.

Investitia totală pentru productia Hyperion a fost de peste 5 milioane euro. În prezent, trenul a fost finalizat si efectuează teste de viteză. Hyperion va fi lansat pentru uz comercial în februarie 2014.

GarantiBank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA) si Garanti Credite Ipotecare (marca sub care functionează Domenia Credit IFN SA). GarantiBank este o bancă universală detinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă si a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

Turkiye Garanti Bankasi se regăseste în topul celor mai solide 20 de bănci din lume, potrivit clasamentului întocmit în luna mai a anului 2013 de Bloomberg, una dintre cele mai prestigioase agentii de stiri economice si de afaceri la nivel global.

Banca oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală. Prezentă în România din 1998, GarantiBank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin sucursale si canale alternative, ajungând la o retea extinsă de peste 270 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card.

GarantiBank a fost premiată în iulie 2013 de către prestigioasa revistă internatională Global Finance pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania” si “Best in Social Media in CEE Region”. Cele două distinctii au fost acordate în cadrul “World's Best Internet Banks Competition 2013”.

Softronic Craiova este singura fabrică de locomotive si rame electrice din Sud-Estul Europei.

Înfiintată în februarie 1999, Softronic s-a impus pe piata furnizorilor feroviari prin produse si servicii de înaltă calitate si prin mobilitate deosebită. Fondatorii societătii au o bogată activitate în domeniul testării echipamentelor pentru vehicule de tractiune feroviară, desfăsurând anterior activităti de cercetare în domeniul tractiunii feroviare. Autorizată ca furnizor feroviar si cu sistemul calitătii certificat ISO 9001:2008, Softronic si-a dezvoltat activitatea de la an la an.

În prezent, Softronic continuă traditia de peste 50 de ani a orasului în constructia de locomotive electrice noi cu motoare asincrone. Întelegând nevoile operatorilor, le oferă acestora o locomotivă modernă adaptată conditiilor de transport din tări ca România, Ungaria, Bulgaria, Slovacia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar