transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-02-2014

IdeaVault.ch - platforma online internationala dedicata inovarii deschise in domeniul financiar-bancar

IdeaVault.ch - platforma online internationala dedicata inovarii deschise in domeniul financiar-bancar

O echipă de cercetători din cadrul Facultătii de Management din Fribourg (HEG-FR), Elvetia a dezvoltat prima platformă online internatională, care nu apartine unei institutii financiare, care ajută companiile din domeniul financiar să folosească inovarea deschisă.

Platforma se numeste IdeaVault.ch si oferă furnizorilor de servicii financiare posibilitatea de a valorifica creativitatea si inteligenta utilizatorilor din întreaga lume pentru a-si îmbunătăti serviciile si produsele comercializate.

 În ultimii ani tot mai multe produse, servicii si procese au fost dezvoltate si optimizate având la baza sugestiile si propunerile clientilor. Se poate astfel observa un trend de receptivitate crescândă din partea institutiilor si firmelor fată de ideile clientilor, care înlocuieste vechea atitudine caracterizată printr-o lipsă totală de transparentă.

Până în prezent, sectorul financiar-bancar nu a reusit în mare măsură să profite de această tendintă. Cu toate acestea, inovarea deschisă oferă companiilor financiare o multitudine de oportunităti pentru a îmbunătăti rapid afacerile lor, la fel cum se întâmplă în orice altă industrie.

IdeaVault.ch aduce împreună firmele si clientii cu ajutorul platformei online, care este usor de utilizat, si care permite companiilor să adreseze întrebări, la care clientii pot sugera solutii. Cea mai bună sugestie sau idee desemnată de compania care lansează întrebarea sau competitia va fi premiată cu un premiu.

Oricine se poate înregistra pe IdeaVault.ch - fie în calitate de inovator sau reprezentând o companie de servicii financiare care urmăreste inovarea.

Având în vedere natura de cercetare a proiectului, utilizarea platformei IdeaVault este gratuită pentru companii si persoane fizice deopotrivă.

IdeaVault.ch a fost dezvoltat de o echipă de profesionisti condusă de Prof. Dr. Patrick Schüffel, Directorul Institutului de Finante din cadrul Facultătii de Management din Fribourg, Elvetia. Iustin Vadana în calitate de reprezentant al firmei Vadana Research & Web Consulting, s-a ocupat de partea tehnică a acestei platforme.

IdeaVault.ch a fost dezvoltat în cadrul unui proiect de cercetare stiintifică ce are drept scop găsirea de răspunsuri la întrebările: „De ce este asa putin folosită inovarea deschisă in domeniul financiar-bancar?” si “Cât de largă ar trebui să fie deschiderea companiilor din domeniul financiar-bancar fată de inovarea deschisă?”.

Sponsorizat prin programul de cercetare Réseau de Compétences de Suisse Occidentale (RCSO) si realizat în cadrul scolii de Management din Fribourg, Elvetia, proiectul reprezentă o reală oportunitate oferită companiilor financiare de a adapta oferta lor noilor cerinte de piată.

“Platforma conectează băncile, managerii de active si firmele de asigurări cu inovatorii. IdeaVault.ch creează o situatie de câstig de ambele părti permitând companiilor de servicii financiar-bancare să folosească creativitatea si inteligenta utilizatorilor platformei premiindu-i pentru contributia lor”, a declarat Patrick Schüffel, coordonatorul proiectului.

 Printre partenerii proiectului se numără: Da Vinci Invest AG, Schweizer Kurantagentur AG.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar