transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-06-2013

IFN Extra Finance promoveaza solutia de refinantare a creditelor, chiar si ipotecare

IFN Extra Finance promoveaza solutia de refinantare a creditelor, chiar si ipotecare

"Vrei să-ţi plăteşti mai repede creditele luate din bănci şi doreşti o altfel de “refinanţare”? Ai luat deja un împrumut cu ipotecă pe casă sau pe un teren, ai nevoie de bani şi nicio bancă nu-ţi mai acorda încă un credit cu garanţii imobiliare?", atrag atentia reprezentantii IFN Extra Finance.

În aceste condiţii, există soluţia adresării şi încercării de a obţine un credit de la o entitate financiară, alta decât banca şi anume de la o instituţie financiară nebancara (IFN), perfect legală, care-ţi poate acorda rapid împrumuturi flexibile şi cu valori mai mari, dacă ai în proprietate personală un bun imobiliar (casa sau teren intravilan) pe care să-l oferi drept garanţie.

În cazul unei persoane care deja a obţinut de la o bancă sau un ifn un credit garantat cu ipotecă pe casă sau pe un teren, aceasta se poate împrumuta de la IFN Extra Finance, dar cu condiţia ca din creditul nou să se stingă cel vechi. Astfel, creditul nou să fie singurul acoperit de garanţia imobiliară cerută de IFN Extra Finance.

Cu alte cuvinte, o persoană nu poate obţine două credite de la două instituţii, fie ele bancare, fie o instituţie financiară bancară şi una nebancara, pe aceeaşi garanţie (ipotecă), decât dacă suma obţinută de la cea de-a doua instituţie o acoperă pe prima şi din acea sumă se şi stinge primul credit.

“De ce este puţin probabilă obţinerea a două credite de la două instituţii bancare sau nebancare, pe aceeaşi garanţie? Deoarece, în caz de executare silită, cea care va recupera integral suma acordată prin credit va fi instituţia care a acordat primul credit cu garanţii ipotecare”, declară Ştefan Dumitru, director general IFN Extra Finance.

IFN Extra Finance vine pe piaţa românească a acordării de credite cu soluţia obţinerii rapide a unor sume de bani de către persoane fizice în scopul stingerii altor împrumuturi contractate anterior. Este vorba de împrumuturi luate anterior atat de la IFN Extra Finance, cât şi de imprumuturi obţinute de la bănci. Plafonul maxim al creditului este de 35.

000 euro, echivalent în lei, cu condiţia ca garanţia sã fie minim 250% din plafonul aprobat.

“IFN Extra Finance are un procent însemnat de credite care au fost acordate ca refinanţare a altor credite de nevoi personale. Îi ajutăm pe cei care au întârziat cu ratele, în cazul altor credite, din cauza unor evenimente neprevăzute. Le refinanţam tot creditul şi restanţa şi le oferim o nouă şansă, de a o lua de la 0, fără întârzieri” a adăugat directorul general al IFN Extra Finance, Ştefan Dumitru.

Aprobarea împrumutului în 24 de ore, alt motiv pentru care tot mai mulţi românii apelează la un IFN

Pe primul trimestru din 2013, IFN Extra Finance a acordat pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov împrumuturi de 3,9 milioane de lei faţă de 1,65 de milioane de lei, cât a fost valoarea împrumuturilor acordate în perioada similară a lui 2012. Această creştere de 236%  de la un an la altul, poate fi motivată de numărul mare de bucureşteni şi domiciliaţi în Ilfov, care fie au fost respinşi de către bănci, din cauza veniturilor prea mici, fie au vrut să-şi acopere alte credite contractate din bancă şi doreau o altfel de “refinanţare”, una flexibilă, pe care au găsit-o la IFN Extra Finance.

Motivul creşterii, de la un an la altul, a numărului de credite de nevoi personale acordate de IFN Extra Finance este şi acela că un împrumut poate fi aprobat, într-un timp extrem de rapid, chiar şi 24 de ore, dacă toate actele necesare sunt depuse şi sunt conforme condiţiilor de creditare.

Actele necesare pentru obţinerea unui credit de nevoi personale de la IFN Extra Finance sunt:

- act de identitate al clientului;

- adeverinţa de venit;

- acte de proprietate casă/apartament/teren.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matzcrorkz
oLdXQF Wow, great post.Thanks Again. Really Great.
Dareil
Many thanks for a tnoemrdeus put up, may examine your personal others content. thank you your thoughts with this, I experienced a bit thump by this short article. Merit again! You make an excellent aspect. Has wonderful info here. I do think if more individuals thought of it doing this, they'd possess a better time period get the suspend ofing the difficulty.
Lucecita
paichia 我覺得應該這麼說 以感光元件來說 M4/3有大小的劣勢在 不過我們可以從Canon G1x的發表來看 其實高ISO的部份還是得看後端去配合 因為G1x的感光元件大m 4/3一咪咪而已 重點其實就如同你說的 面對低雜訊的細節還是高ISO的處理 系統應該去怎麼設計跟配合 最近這期間 你或許也會注意到Panasonic GX1的高iso進步不少 可是低ISO的質感也抹除了 以M4/3來說 我還是認為他們的機器是一個比較均衡的搭配跟組合 怎麼說呢 整個系統相當完整 而且鏡頭的素質平均都很好 價格也很合宜 在高ISO的純淨度上雖然抹的不夠漂亮 但相對保留比較多細節 低ISO也是 對焦/反應速度 錄影的 實際 畫質 鏡頭跟感光元件搭配出來的畫質 我認為都是M 4/3相當獨特得存在 所以對你的問題 我會選擇回答 的確是大家都各有優缺點 有些人的電子技術強大 而M4/3的優點是均衡
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar