transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-07-2013

ING Bank Romania si BEI - contract de credit pentru finantarea companiilor romanesti

ING Bank Romania si BEI - contract de credit pentru finantarea companiilor romanesti

Banca Europeană de Investiții (BEI) și ING Bank România au semnat un contract de credit în valoare de 40 milioane EUR. Împrumutul este destinat tuturor tipurilor de beneficiari finali din România, în special întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), clienți ai ING Bank România. Împrumutul va permite finanțarea proiectelor dezvoltate de IMM-uri, de companii de talie medie (cu până la 3.000 de angajați), precum și de alte entități din sectorul public sau privat din România.

Prin contractul semnat astăzi, volumul împrumuturilor acordate de BEI de la începutul activității sale de creditare în România (în 1993), se ridică la 9,4 miliarde EUR. În ultimii 5 ani, peste 700  milioane EUR au fost contractati pentru a sprijini aproximativ 2.900 de proiecte pentru IMM-uri.

"În ultimii ani, am văzut o cerere clară pentru finanțarea IMM-urilor din România. Cu toate acestea, companiile de talie medie se confruntă cu probleme în obținerea de finanțare întrucât, de cele mai multe ori, sunt prea mari pentru a se încadra în programele destinate IMM-urilor. Împrumutul pe care îl semnăm astăzi  cu ING Bank România va răspunde acestor nevoi și le va permite acestora accesul direct și eficient la finanțarea necesară.

În prezent, BEI lucrează cu unsprezece intermediari financiari din România. Prin această rețea extinsă de bănci partenere, BEI oferă sprijin IMM-urilor din România", a declarat Mihai Tănăsescu, vice-președinte BEI, responsabil pentru activitatea de creditare din România.

"IMM-urile și companiile de talie medie sunt un vector important al relansării economice. Pe măsură ce afacerile mici și mijlocii se dezvoltă, vrem să finanțăm evoluția lor astfel încât să le putem susține nevoile din ce în ce mai complexe", a declarat Michal Szczurek, CEO ING Bank România.

ING Bank România continuă strategia de susținere a antreprenoriatului local în toate segmentele - de la IMM-uri și până la companiile de talie mare, iar linia de finanțare semnată astăzi cu BEI vine în continuarea acestui demers.

Contractul încheiat astăzi reprezintă primul împrumut pe care BEI îl semnează cu ING Bank România în calitate de intermediar. ING Bank este un partener constant al BEI, în special în zona Benelux și, mai recent, în alte câteva țări europene.

Banca Europeană de Investiții este o instituție a Uniunii Europene, responsabilă de creditarea pe termen lung, deținută de către statele membre. BEI oferă finanțare pe termen lung pentru investiții solide cu scopul de a contribui la atingerea obiectivelor politicii UE.

ING Bank deţine o poziţie solidă pe piaţa bancară românească, oferind o gamă completă de servicii financiare tuturor categoriilor de clienți. Din 1994 şi până în prezent, ING Bank şi-a dezvoltat operaţiunile într-un ritm susţinut, prin diversificarea portofoliului de produse şi al celui de clienţi. În prezent, ING Bank Romania are aproximativ 200 de unități bancare pentru companii și persoane fizice.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar