transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-05-2013

Intesa Sanpaolo Bank - o nouă facilitate clientilor corporate: serviciul U Turn Tax Refund

Intesa Sanpaolo Bank - o nouă facilitate clientilor corporate: serviciul U Turn Tax Refund

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, este prima bancă la nivel local ce a realizat un acord cu U Turn Tax Refund (UTTR) în vederea rambursării taxei pe valoare adăugată (TVA). Noua facilitate este un beneficiu competitiv important pentru toţi clienţii corporate ce pot astfel să-şi optimizeze costurile pentru toate activităţile economice achitate în străinătate, în numerar sau cu cardul business emis de către Intesa Sanpaolo Bank.

Utilizând noul serviciu, rambursarea TVA-ului nu mai este un proces complicat ce poate implica mult timp şi resurse. U Turn Tax Refund se va ocupa de întregul proces de la început până la sfârşit, oferind un produs de top creat pentru a simplifica recuperarea TVA-ului pentru companii. Timpul de rambursare se poate astfel reduce până la doar 5 zile lucrătoare.

Clienţii corporate ai Intesa Sanpaolo Bank pot economisi din cheltuielile efectuate în călătoriile lor de afaceri înregistrându-se pentru utilizarea serviciul UTTR. Acest serviciu include un Account Manager dedicat, consiliere gratuită, precum şi consultanţă în scopul eficientizării cererilor de rambursare TVA. U Turn Tax Refund va contacta în numele companiei reprezentate în mod direct atât furnizorii, cât şi Autoritatea Fiscală aferentă.

Clienţii Intesa Sanpaolo Bank vor beneficia de serviciul de rambursare după întoarcerea din călătoriile de afaceri, reducând costurile efectuate, precum şi impactul acestora asupra resurselor companiei.

Mai mult, nicio taxă nu va fi percepută dacă procesul de rambursare TVA nu va avea succes: Nu se restituie = Nu se taxează, iar cererile de rambursare TVA pot fi depuse pentru o perioadă de până la 18 luni în urmă.

U Turn Tax Refund este în prezent unul dintre cei mai importanţi jucători la nivel mondial în materie de fiscalitate internaţională şi/sau TVA, furnizând servicii personalizate menite să ajute companiile să-şi recupereze TVA-ul plătit pentru cheltuielile suportate în străinătate. Compania are sediul central în Dubai şi dispune de un birou de lucru în Bucureşti.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este lider în Italia pe toate segmentele de business (retail, corporate şi private banking). Grupul are o prezenţă semnificativă în Europa Centrală şi de Est, în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităţi si 8.3 milioane de clienţi ai subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 ţări din regiune. Mai mult, Intesa Sanpaolo are o reţea internaţională în 30 de ţări.

Pe plan local, Intensa Sanpaolo Bank oferă în acest moment o gamă largă de soluţii financiare pentru clienţii săi corporate. Mai multe informaţii despre produse şi servicii sunt disponibile pe site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit Serviciul suport clienţi la Tel Verde 0800.800.888.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Adil
I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I do not know who you are but clreainty you're going to a famous blogger if you aren't already Cheers!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar