transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-01-2014

Intesa Sanpaolo Bank a implementat cu succes aplicatia de core - banking AB-SOLUT, dezvoltata de Asseco SEE Romania

Intesa Sanpaolo Bank a implementat cu succes aplicatia de core - banking AB-SOLUT, dezvoltata de Asseco SEE Romania

Intesa Sanpaolo Bank si Asseco SEE România anuntă finalizarea implementării cu succes a noului sistem AB-SOLUT Core Banking, o solutie integrată de software bancar de ultimă generatie care oferă suportul necesar desfăsurării activitătii comercial-bancare în conditii de înaltă performantă.

Proiectul de implementare s-a derulat pe întreg parcursul anului 2013. Cu începere din luna ianuarie 2014, Intesa Sanpaolo Bank beneficiază de toată puterea de tranzactionare a platformei AB-SOLUT. Noua platformă permite băncii să anticipeze si să vină în întâmpinarea nevoilor clientilor mult mai rapid, creste semnificativ productivitatea retelei de unităti teritoriale prin automatizarea fluxului de lucru si elimină practic erorile de operare manuală.

Odată cu lansarea acestei platforme care este mult mai flexibilă si personalizabilă, banca va demara o serie de proiecte ce vor aduce multe beneficii clientilor, atât prin lansarea de noi produse si servicii, cât si prin îmbunătătirea unora dintre cele deja existente. Solutia de core-banking este dezvoltată de Asseco SEE România si reprezintă răspunsul companiei la cerintele de performantă si productivitate existente pe piata bancară. Portofoliul de produse Asseco acoperă practic toate ariile de business din domeniul industriei serviciilor financiare, iar specializările personalului permit implementarea de solutii care să corespundă celor mai exigente cerinte.

În prezent platforma AB-SOLUT Core Banking este utilizată de 10 bănci din România fiind sistemul bancar cu cea mai mare cotă pe piata locală.

Banca Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienti.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrală si de Est, în Orientul Mijlociu si în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităti ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 tări din regiune.

Pe piata locală, Banca Intesa Sanpaolo Bank are o retea natională de circa 76 de unităti, circa 800 de angajati si active totale de peste 5 miliarde lei. Intesa Sanpaolo Bank România oferă propriilor clienti o gamă completă de produse bancare, garantând un serviciu de înaltă calitate pentru toate segmentele de clientelă (retail, IMM si corporate).

Asseco SEE România este parte a grupului Asseco South Eastern Europe, companie internatională specializată în livrarea de solutii software către industria serviciilor financiare si către sectorul public si unul din liderii europeni în domeniul aplicatiilor si serviciilor IT. Asseco SEE acoperă regiunea de sud-est a Europei, fiind prezentă în 12 tări. Pe lângă pietele din Europa, grupul Asseco si-a extins operatiunile în Israel, America de Nord si Japonia.

Asseco SEE România este în mod constant unul dintre cei mai importanti furnizori de produse, solutii, servicii si  sisteme IT integrate din România si dezvoltator de aplicatii pentru sectorul financiar-bancar. În cadrul Asseco SEE România îsi desfăsoară activitatea aproximativ 200 de specialisti, care dispun de o experientă si expertiză care îi face capabili să conceapă, dezvolte si implementeze cele mai complexe proiecte IT.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar