transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-03-2014

Intesa Sanpaolo Bank are un nou Director General si isi propune crestere in anii urmatori, in Romania

Intesa Sanpaolo Bank are un nou Director General si isi propune crestere in anii urmatori, in Romania

Intesa Sanpaolo Group a comunicat planul său strategic pe următorii patru ani (2014-2017) având ca principale priorităti pentru Divizia Banci Subsidiare Internationale repozitionarea si consolidarea prezentei în unele tări în care Grupul operează.

Grupul îsi mentine si intentionează să-si întărească prezenta în România, iar în acest scop a fost numit începând cu 1 martie 2014 un nou Director General, Marco Capellini (fiind în curs de autorizare la BNR). În ultimii 3 ani, a fost Vice Presedinte al Comitetului Executiv si Director General Adjunct la Banca Intesa Belgrad, banca numărul unu din Serbia. Marco Capellini cunoaste foarte bine piata bancară românească, el întorcându-se din nou în România după un mandat de succes de 3 ani(2003-2006), în calitate de Director General si membru al Consiliului de Administratie al fostei Sanpaolo IMI Bank România SA.

Marco Capellini a declarat: “Intesa Sanpaolo Group este încrezător si puternic dedicat pietii românesti. În plus, negocierile începute la sfârsitul anului trecut cu Posta Română pentru a oferi servicii bancare si financiare prin oficiile postale demonstrează încă o dată interesul real al Intesa Sanpaolo Group în tara noastră”

 Banca Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienti. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrala si de Est, în Orientul Mijlociu si în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităti ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 tări din regiune.

Pe piata locală, Banca Intesa Sanpaolo Bank are o retea natională de 76 de unităti, peste 800 de angajati si peste 100.000 clienti.

Intesa Sanpaolo Bank România oferă propriilor clienti o gamă completă de produse bancare, garantând un serviciu de înaltă calitate pentru toate segmentele de clientelă (retail, IMM si corporate).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
OgEP7Y Wow, great blog article.Really thank you! Great.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar