transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-04-2014

Intesa Sanpaolo Bank consolideaza colaborarea cu ANL la nivel local

Intesa Sanpaolo Bank consolideaza colaborarea cu ANL la nivel local

Intesa Sanpaolo Bank România, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, în baza parteneriatului încheiat în toamna anului trecut cu Agentia Natională pentru Locuinte (ANL) continuă strategia de informare si vânzare a creditelor către chiriasii locuintelor ANL. Astfel, banca a întărit colaborarea cu reprezentantii ANL si la nivel local în principal pentru Bucuresti, Timisoara si Constanta, zone în care sunt cele mai multe locatii din cele peste 10.000 de apartamente disponibile în prezent pentru vânzare.

La începutul lunii aprilie, Guvernul României a modificat si completat Normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind înfiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte, prin care se deblochează practic procesul de  vânzare prin “Prima Casă“  a locuintelor construite prin programul “Locuinte pentru tineri destinate închirierii”, derulat de ANL.

Potrivit reglementărilor legale (Legea nr. 152/1998, H.G. nr. 962/2001 cu modificările si completările ulterioare), actualii chiriasi au dreptul să cumpere locuintele construite de ANL după o perioadă de închiriere de minimum un an. Valoarea de vânzare a locuintei în anul 2014 este de 326 euro/mp inclusiv TVA, din care se scade amortizarea calculată de la data punerii în functiune a locuintei până la data vânzării acesteia.

Oferta de finantare Intesa Sanpaolo Bank este avantajoasă si propune solutii flexibile pentru diferite situatii.

Clientii interesati în contractarea unui împrumut pot opta pentru un credit ipotecar cu zero (0%) comision de administrare si fără asigurare de viată sau pentru un credit Prima Casă pentru care avansul necesar este de doar 5%.

Gradul de îndatorare, în cazul alegerii unui credit ipotecar este de până la 53%, iar pentru achizitionarea unui apartament cu 2 camere în valoare de 26.670 euro (118.700 lei), solicitantul va împrumuta de la bancă suma de 100.895 lei, fiind necesar un avans de 15% (17.805 lei) si un venit mimin de 1.400 lei/lună. Rata lunară pentru 360 de luni este de 653 lei, DAE 7,23%, total de plată la sfârsitul perioadei de creditare: 235.102 lei.

În cazul în care solicitantul are resedinta în România poate alege să-si achizitioneze apartamentul ANL prin creditul Prima Casa, gradul de îndatorare fiind de 50%.  Pentru cumpărarea unui apartament de 2 camere în valoare de 26.670 euro (118.700 lei) prin creditul “Prima Casă“, clientul va împrumuta de la bancă 112.750 lei fiind necesar un avans mai mic, de doar 5% (5.950 lei)  si un venit minim de 1.400 lei. Rata lunară pentru 360 de luni este de 665 lei, DAE 5,58 lei, total de plată la sfârsitul perioadei de creditare: 234. 607 lei.

Intesa Sanpaolo Bank oferă o gamă largă de solutii financiare pentru clientii săi persoane fizice. Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite sunt disponibile pe www.intesasanpaolobank.ro, în orice unitate Intesa Sanpaolo Bank sau la numărul gratuit Tel Verde 0800 800 888.

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) este o institutie de interes public, cu personalitate juridică, aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale si Administratie Publică, înfiintată în baza prevederilor Legii nr. 152/1998 privind înfiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

Intesa Sanpaolo Bank este subsidiara locală Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienti. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrala si de Est, în Orientul Mijlociu si în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităti ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 tări din regiune.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Melissa
your post is really good and imotrnafive. i\'m surprised that your post has not gotten any. good quality, genuine comments. you have done a great job by posting this article. thanks!!!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar