transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2013

Intesa Sanpaolo Bank incheie pe profit primul trimestru din ultimii 3 ani

Intesa Sanpaolo Bank incheie pe profit primul trimestru din ultimii 3 ani

Intesa Sanpaolo Bank a încheiat primele 3 luni ale acestui an cu un rezultat net pozitiv. După ce a finalizat cu succes fuziunea subsidiarelor bancare din România, Grupul Intesa Sanpaolo îşi optimizează rezultatele financiare la nivel local.

În primul trimestru din 2013, subsidiara locală a Grupului Intesa Sanpaolo a obţinut un profit net de 4 milioane lei, (comparativ cu o pierdere de 64.5 milioane lei în primul trimestru din 2012), iar profitul operaţional a crescut cu 50%, de la 14 milioane lei în primul trimestru al anului 2012, până la 21 milioane lei în acest an. Rezultatul favorabil se datorează atât creşterii veniturilor cu 6.2% până la 55 milioane lei, cât şi a scăderii costurilor operaţionale cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la 33.8 milioane lei.

Ezio Salvai, Director general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank declară: “Anul trecut strategia băncii s-a concentrat pe curăţirea portofoliului băncii şi optimizarea costurilor şi activitătilor în vederea fuziunii celor 2 bănci deţinute de Intesa Sanpaolo Group în România. Anul acesta obiectivul nostru este o performanţă comercială cât mai bună şi o creştere echilibrată şi sănatoasă între depozitele atrase şi creditele oferite clienţilor noştri. În timp ce mediul de afaceri local rămâne extrem de dificil, cu un număr mare de insolvenţe în rândul companiilor, aspect ce va continua să afecteze performanţele tuturor băncilor, suntem destul de încrezători în viitor, deoarece avem o strategie pe termen lung în această ţară.

Rămânem astfel în continuare un partener de încredere al clienţilor noştri şi ne bazăm pe suportul unuia dintre cele mai solide grupuri financiare din lume”.

Chiar dacă rezultatele pozitive nu pot fi confirmate în acest moment şi pentru restul acestui an financiar, Intesa Sanpaolo Bank a raportat rezultate comerciale bune. Astfel banca a reuşit o îmbunătăţire a volumelor într-o piaţă stagnantă şi a avut o creştere a portofoliului de credite brute de aproape 6% faţă de martie 2012, până la 4 miliarde lei. Depozitele atrase de la clienţi au crescut cu peste 11% faţă de martie 2012 până la 2.6 miliarde lei, în timp ce depozitele pe total sistem bancar au crescut cu 3.7%. Activele nete Intesa Sanpaolo Bank, după scăderea provizioanelor şi amortizărilor, au rămas constante la 5 miliarde lei.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este lider în Italia pe toate segmentele de business (retail, corporate şi private banking). Grupul are o prezenţă semnificativă în Europa Centrală şi de Est, în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităţi si 8.3 milioane de clienţi ai subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 ţări din regiune. Mai mult, Intesa Sanpaolo are o reţea internaţională în 30 de ţări.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kelvin
- Just love this shot, such a great angle and lovely vivid culoor saturation just makes me wanna go there right now!. Very nice indeed.p.s Don't forget to clone out those sensor dust spots in the sky. June 20, 2010 5:57 am
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar