transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 03-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-03-2015

Intesa Sanpaolo Bank isi muta sediul central si social in Bucuresti

Intesa Sanpaolo Bank isi muta sediul central si social in Bucuresti

Începând cu luna martie 2015, Intesa Sanpaolo Bank îsi schimbă sediul central si social din Arad în Bucuresti. Noul sediu central si social al băncii va fi în strada Nicolae Caramfil, nr. 85A, clădirea Art Business Center, etaj 4, sector 1. În ultimul an, Intesa Sanpaolo Bank a trecut printr-un amplu proces de relocare si consolidare a resurselor din Arad, în clădirea de birouri din zona de nord a Bucurestiului.

În noul sediu central si social din Bucuresti al Intesa Sanpaolo Bank îsi desfăsoară acum activitatea întreaga conducere executivă a băncii, forta comercială (toate departamentele de business: corporate, retail, IMM), structura work-out, canale alternative, carduri, credite, audit intern, juridic, planificare si control, resurse umane si organizare, comunicare, finante si trezorerie, risk management. În prezent aproximativ 200 de angajati lucrează în noul sediu central al băncii din Bucuresti, ce se întinde pe o suprafată de circa 3.500 metri pătrati. La Arad va rămâne structura de back office, partea operatională a băncii, ca si centru tehnologic si de suport .

Această schimbare a sediului social nu va afecta relatiile directe cu clientii si colaboratorii băncii. Relocarea si reorganizarea centralei băncii prin reunirea în aceeasi locatie a principalelor structuri si functii vor avea ca efect pozitiv un plus de eficientă si operativitate.Noile informatii si date de indentificare ale Intesa Sanpaolo Bank vor fi disponibile la adresa www.intesasanpaolobank.ro, iar pentru asistentă, clientii au la dispozitie serviciul Tel Verde Intesa Sanpaolo Bank (0800 800 888), disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, apelabil gratuit din orice retea de telefonie.

Intesa Sanpaolo Bank, este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre primele grupuri bancare din zona euro, cu o capitalizare bursieră de peste 43 miliarde euro (la 30 ianuarie 2015). Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul Intesa Sanpaolo oferă servicii pentru circa 20 milioane de clienti.

În Italia este lider în toate domeniile de activitate (retail, corporate si wealth management). Grupul are o prezentă semnificativă în Europa Centrală si de Est cu circa 1.400 de sucursale apartinând subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce oferă servicii bancare pentru persoane fizice si companii în 12 tări din regiune.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar