transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-09-2013

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza Visa Inspire - card de debit cu tehnologia contactless Visa PayWave

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza Visa Inspire - card de debit cu tehnologia contactless Visa PayWave

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara Intesa Sanpaolo Group, lansează Visa Inspire un card de debit cu tehnologia contactless Visa PayWave. Noul Visa Inspire este o soluţie unică de plată la nivel internaţional ce asigură clienţilor posibilitatea de a face plăţi sau retrage numerar, fără limită de sumă cu 0% (zero) comision de la o reţea de aproximativ 10.000 de ATM-uri în oricare dintre cele 12 ţări în care Grupul Intesa Sanpaolo deţine bănci subsidiare.

Cardul are acelaşi design pentru toate ţările unde a fost deja lansat cu succes respectiv Albania, Bosia şi Herţegovina, Croaţia, Egipt, Rusia, Slovacia, Slovenia, Serbia, Ungaria şi Ucraina, alături de Italia şi România. Noul card beneficiază şi de o platformă globală de comunicare inedită, intitulată generic “Go beyond your borders! Go Inspire!”. Astfel Grupul Intesa Sanpaolo a creat o comunitate virtuală în jurul conceptului „inspiraţie”, ce a atras peste 300.000 de fani pe pagina dedicată de pe Facebook - "Live Inspire".

“Dincolo de inovaţie şi noile tehnologii, promisiunea şi avantajul competitiv al noului card este retrageri de numerar de la toate ATM-urile ce afişează logo-ul Intesa Sanpaolo, respectiv apeductul roman stilizat, element vizual comun tuturor băncilor din Grup. Este o promisiune locală cu impact global, la care au aderat deja mii de oameni din cele 12 ţări în care Intesa Sanpaolo este prezent la nivel de bănci subsidiare”, a declarat Stefano Burani, Director General Adjunct (Chief Business Officer).Noul card Inspire este prevăzut, ca toate cardurile emise de Intesa Sanpaolo Bank, cu tehnologia Chip&PIN şi este înrolat în “Verified by Visa”, cel mai înalt standard de securitate pentru tranzacţiile în mediu online. Tehnologia contactless se aplică în cazul plăţilor de mică valoare (tranzacţii individuale de maxim 50 lei), iar viteza de tranzacţionare este unul din beneficiile cele mai apreciate de către clienţi. În cazul depăşirii sumelor limită, este cerut automat PIN-ul şi autorizarea tranzacţiei se face prin introducerea cardului în POS, prevenind în acest mod eventualele riscuri de fraudă.

Mai multe informaţii despre portofoliul de carduri Intesa Sanpaolo Bank sunt disponibile pe site-ul băncii www.intesasanpaolobank.ro la secţiunea Persoane fizice / Carduri, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit Serviciul suport clienţi la Tel Verde 0800.800.888.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaţionale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 20 milioane de clienţi. Grupul este prezent în Europa Centrală şi de Est, în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, cu peste 1.500 de unităţi ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 ţări din regiune. Pe piaţa locală, Intesa Sanpaolo Bank are o reţea naţională de 77 de unităţi şi active totale de peste 5 miliarde lei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar