transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-07-2015

Intesa Sanpaolo Bank reduce dobanda creditelor de investitii imobiliare in lei

Intesa Sanpaolo Bank reduce dobanda creditelor de investitii imobiliare in lei

Intesa Sanpaolo Bank a scăzut cu peste 25% marja de dobândă a creditelor de investitii imobiliare (achizitie si de modernizare) în lei. Astfel, dobânda acestui tip de credite a scăzut cu un punct procentual si are în prezent costuri comparabile cu programul Prima Casă. Concret, costul acestor credite este format din marja băncii (2,75%), plus indicele de referintă Robor la 3 luni (1,33%).

Suma maximă ce poate fi obtinută este de 400.000 euro (echivalent în lei), pentru creditul de investitii imobiliare (achizitie), respectiv de 100.000 euro (echivalent în lei) pentru creditul de modernizare a casei. Perioada de rambursare este între 6 luni si 25 de ani si poate urca până la 35 de ani în cazul creditului de investitii imobiliare (achizitie).

“Creditele de investitii imobiliare (achizitie si de modernizare) reprezintă circa 70% din volumul total al creditelor garantate cu ipotecă, acordate în prima jumătate a acestui an de către Intesa Sanpaolo Bank. Numărul si valoarea absolută a acestui tip de credite este în crestere fată de anul trecut si acest trend se va mentine”, a declarat Marco Capellini, director general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.Avansul pentru accesarea acestui tip de finantare este zero în cazul creditului pentru  modernizarea casei, în timp ce pentru creditul de investitiile imobiliare (achizitie) acesta este minim, respectiv 15% din valoarea proiectului.

Creditele de investitii imobiliare pot fi utilizate pentru achizitia, modernizarea, extinderea, renovarea sau refinantarea unui credit cu destinatie imobiliară. Această reducere de costuri este valabilă pe perioadă determinată, până la 30 septembrie 2015, pentru a sustine si încuraja creditarea în moneda natională.

Clientii pot aplica pentru acest tip de credite fie online pe site-ul băncii www.intesasanpaolobank.ro, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit Serviciul suport clienti la Tel Verde 0800.800.888.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lamis
a comentat: Apartamnetul se afla in Zona Unirii, chiar pe Bd Unirii, in apriopere de Casa Poporului, intr-un bloc solid, construit in 1994, acces stradal, la etajul 5/8, decomandat total, 85mp, 2 grupuri sanitare, un balcon logie pe tot apartamentul, dispune de imbunatatiri, zugravit recent, bucatarie mobilata si utilata, dormitoare mobilate cu mobilier dulap si pat. Singura care nu are mobilier este sufrageria. Contorizat. Conditii plata 1+1. 0 0
Florin
Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar