transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 




A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-05-2016

Invatam povestea banilor prin teatru - concurs ABT Financiar, dedicat copiilor

Invatam povestea banilor prin teatru - concurs ABT Financiar, dedicat copiilor

Banca Transilvania lansează concursul Învătăm povestea banilor prin teatru în cadrul programului său de educatie financiară, ABT Financiar. Prin această competitie, banca încurajează elevii din clasele I-IV să învete despre bani într-un mod mai putin conventional, prin punerea în scenă a povestii „Istoria unui Galben” de Vasile Alecsandri si filmarea ei, actorii fiind chiar copiii.

Premiul este de 3.000 de euro si va fi acordat echipei care a acumulat cel mai mare număr de voturi în sectiunea ABT Financiar de pe pagina de Facebook BT, în perioada de aplicare în concurs, 3 – 27 mai a.c.

Pasi pentru înscriere:

1. Accesarea paginii ABT Financiar de pe siteul BT, pentru consultarea materialelor orientative puse la dispozitie de Banca Transilvania: scenariu si video-ghid cu sfaturi;

2. Formarea unei grupe formate din 7 copii, care sunt actori în piesa respectivă; acestia pot fi din clase diferite (I-IV);

3. Realizarea unui material video cu piesa de teatru, care să fie postat pe YouTube.com (un cont nou se realizează prin accesarea paginii https://www.youtube.

com, sectiunea “Inregistrare”/”Sign in”). Formatul materialului trebuie să fie următorul: HD, MP4 sau MOV, 9x16 sau 4x3, maxim 25 MB;

4. Completarea pe pagina de Facebook BT, în sectiunea Concurs ABT Financiar, a formularului de participare în care este necesară includerea link-ului materialului video postat pe YouTube. Prin completarea acestui formular, materialul video este încărcat automat în sectiunea “Galerie înscrieri concurs ABT Financiar” de pe pagina de Facebook BT si, astfel piesa poate fi votată.

Echipa câstigătoare va avea ocazia să pună povestea live în scenă, la începutul lunii iunie a.c., în una dintre sucursalele sau agentiile BT, ocazie cu care banca va acorda premiul.

ABT Financiar este cel mai mare program BT de educatie financiară pentru elevi. Programul a fost lansat în luna aprilie, cu ocazia săptămânii scoala Altfel, iar în cadrul său peste 10.000 de elevi au avut ocazia să afle de la echipa Băncii Transilvania cum pot fi gestionati banii si ce înseamnă o bancă.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 7.300 de angajati, peste 550 de sedii si 2,2 milioane de clienti. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondială.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar