transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2014

Kiwi Finance - solicitari primite de peste 12,5 milioane EUR in primele 2 luni din 2014

Kiwi Finance - solicitari primite de peste 12,5 milioane EUR in primele 2 luni din 2014

În primele 2 luni ale anului 2014, peste 1000 de clienti au solicitat credite prin Kiwi Finance în valoare de 12,5 milioane EUR, cu 35% mai mult decât aceeasi perioadă a anului 2007 si cu 39% mai mult decât aceeasi perioadă a anului trecut.

Cea mai pronuntată tendintă a începutului de an este revigorarea creditelor în lei. De altfel, începutul de an a marcat o premieră absolută pentru piata creditării în România: pentru prima oară în istorie, împrumuturile în moneda natională sunt mai ieftine decât cele în moneda europeană. Fată de anul trecut, când proportia românilor care făceau credite ipotecare în euro era coplesitoare (90%), primele luni ale lui 2014 indică o tendintă de echilibru între cele două monede: 54% împrumuturi în euro vs 46% împrumuturi în lei.

   
În 2013, KIWI Finance, lider pe piata de brokeraj bancar din România, a înregistrat o crestere cu 55% a numărului de clienti fată de anul anterior. Cifra de afaceri a fost de 5,7 milioane lei, în crestere cu 43% fată de 2012, iar volumul creditelor intermediate a fost de 270 milioane lei. Din acestea, 70% au fost credite cu garantii imobiliare si 30% credite de nevoi personale.

„KIWI Finance a încheiat 2013 cu rezultate remarcabile si a revenit pe profit pentru a doua oară de la începutul crizei. Extinderea retelei, cresterea apetitului de creditare al băncilor pe de o parte si a intentiei de cumpărare a clientilor pe de altă parte au condus la o crestere cu 55% a numărului de clienti si cu 38% a volumului de credite acordate comparativ cu 2012.Volumul de vânzări din 2013 a fost în tinta stabilită si anume 270 milioane lei credite acordate pentru 6.380 de clienti. Am continuat strategia de lansare produse cobranded în colaborare cu una dintre băncile partenere prin cel mai ieftin credit ipotecar din piată.

După toate semnalele din piată, considerăm că 2014 va fi anul relansării consistente a creditării, atât pe segmentul creditelor negarantate cât si al celor ipotecare. Pentru 2014 avem o tintă de 350 milioane lei si cresterea cotei de piată a KIWI Finance cu 15%”, declară Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

KIWI Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din România si a fost înfiintată la sfârsitul anului 2003. KIWI Finance are o prezentă natională în 38 de orase din România. De la înfiintare si până în prezent, KIWI Finance a intermediat credite în valoare de peste 650 de milioane euro la peste 160.000 de clienti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lyla
Sharp thinnikg! Thanks for the answer.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar