transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-06-2013

La 10 ani de CardAvantaj ai 10 oferte ispititoare - campanie CardAvantaj

La 10 ani de CardAvantaj ai 10 oferte ispititoare - campanie CardAvantaj

La 10 ani de prezență pe piața locală, CardAvantaj lansează o campanie care îi premiază atât pe clienții fideli ai cardului de credit, cât și pe prietenii acestora.

Pe parcursul a 10 săptămâni, campania „La 10 ani de CardAvantaj ai 10 oferte ispititoare” acordă beneficii deținătorilor de CardAvantaj care își recomandă cunoscuții pentru unul dintre cardurile de credit – Standard / Clasic, Gold sau Platinum. În plus, atât aceștia cât și cei care vor obține un CardAvantaj în urma acestei campanii vor beneficia, pe lângă ofertele speciale săptămânale, de bonusuri în valoare de până la 150 de lei pentru fiecare card activat.

„Am dorit să marcăm 10 ani de inovație pe piața cardurilor bancare printr-o campanie pe măsura evenimentului din acest an. Suntem convinși că produsul nostru vedetă, CardAvantaj, se bucură de recomandari bune din partea celor care îl utilizează, şi, de aceea, vrem să și răsplătim acest lucru pe parcursul a 10 săptămâni care promit multe surprize”, a declarat Gabriela Stanciu, Head of Cards Product Management, Credit Europe Bank România.
 
Odată cu lansarea sa în 2003 CardAvantaj a introdus o abordare revoluționară pe piața locală a cardurilor de credit, câștigându-și reputația prin sistemul rapid, avantajos și flexibil de cumpărături cu plata în rate fără dobândă.  CardAvantaj este, de asemenea, recunoscut pentru capacitatea sa de a fi introdus beneficii  inovatoare pentru clienții săi – cum ar fi bonus pentru orice tranzacție efectuată (inclusiv pentru retragerile de numerar), cumpărături online cu plata în rate, cumpărături cu plata în rate efectuate în afara rețelei de parteneri, în țară și în străinătate - fiecare o premiera pentru piața de profil la momentul lansării.
 
Pe parcursul celor 10 ani de existență CardAvantaj a dezvoltat pentru clienții săi cea mai extinsă rețea de comercianți parteneri, care numără acum aproximativ 10.000 de puncte de vânzare din toate domeniile de interes.

Totodată, și-a bazat programul de dezvoltare pe campanii derulate împreună cu partenerii săi, prin care au oferit un set de beneficii de fidelitate (cum ar fi rate adiționale sau reduceri) precum și oportunități unice care au crescut sfera de utilizare a cardului.

Campania se încheie pe 18 august 2013, iar ofertele fiecărei săptămâni vor fi anunțate prin newsletter, sms, pagina de internet www.cardavantaj.ro și  pagina de facebook: www.facebook/cardavantaj.com

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
free pron
70VDqi Thanks so much for the post. Really Great.
matzcrorkz
uuVLE8 Very good article post.Much thanks again. Awesome.
crorkz
RGhmiK Very good post. Much obliged.
crorkz
4USscA Very informative blog.Really thank you! Want more.
link building
UyKrio Enjoyed every bit of your blog article. Keep writing.
link building
WhOu00 This is one awesome article post.Much thanks again.
Claire
I have been renovating our beach anmptaert and have spent the last week unpacking furniture and arranging ornaments and cushions. Such heaven! X
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar