transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-04-2016

Libra Internet Bank: 2015 - cel mai bun an din istoria bancii

Libra Internet Bank: 2015 - cel mai bun an din istoria bancii

Libra Internet Bank a obtinut în 2015 un profit net de aproape 24 milioane lei si o crestere a activelor nete de 45%, reprezentând cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a bancii.

"Ne caracterizeaza pasiunea si atentia deosebita pentru satisfactia clientilor nostri si cred ca aceste lucruri explica în mare masura rezultatele deosebite pe care le-am obtinut. În continuare, ne vom concentra pe atragerea de clienti noi din zona profesiilor liberale si a companiilor, dar si pe lansarea unor produse noi si spectaculoase pe zona digital", a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

La finalul anului 2015, volumul total al activelor nete detinute de banca s-a ridicat la 2,4 miliarde lei, triplându-se, astfel, în ultimii 3 ani.

Pe o linie ascendenta s-au situat si depozitele, ajungând la un total de 2,2 miliarde lei, în crestere cu 49% comparativ cu 2014.

În acelasi timp, soldul creditelor s-a ridicat la peste 1,3 miliarde lei, în conditiile în care rata creditelor neperformante a fost de 7,8%, sub media pietei. 
Libra Internet Bank are în prezent o retea de 44 de sucursale care deservesc preponderent clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate si agribusiness.

De asemenea, Libra Internet Bank a fost prima banca din România care a lansat în urma cu un an si jumatate serviciul de digital banking, prin care clientii persoane fizice îsi pot deschide cont 100% online, fara hârtii si fara drumuri la banca.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar