transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-05-2014

Libra Internet Bank: al patrulea an de profit si cresterea activelor cu peste 50% in 2013

Libra Internet Bank: al patrulea an de profit si cresterea activelor cu peste 50% in 2013

Conform rezultatelor financiare auditate pentru exercitiul financiar 2013, Libra Internet Bank si-a continuat evolutia. La 31 decembrie 2013, banca se situa pe pozitia cu numărul 28 în sistemul bancar din România, în urcare 4 locuri fată de sfârsitul anului 2012.

Fată de 31 decembrie 2012, activele Libra Internet Bank au crescut cu 54,7%, soldul creditelor acordate a ajuns la valoarea de 877 milioane de lei, în timp ce rata creditelor neperformante a scăzut în continuare, până la 15,6%, ca urmare a unui control eficient al riscului de credit si a politicii de creditare definite în anii anteriori.

„2013 a fost cu sigurantă cel mai bun an al Libra Internet Bank”, apreciază Presedintele băncii, Emil Bituleanu. „Ne-am atins tintele de profitabilitate, am scăzut rata creditelor neperformante sub media sistemului bancar si am obtinut un rezultat net de peste 9 milioane de lei. Sunt rezultate care ne fac să privim cu multă încredere anul 2014, în care vom creste în continuare, în cele mai sigure conditii.”

Strategia de crestere a băncii s-a bazat pe controlul cheltuielilor, deciziile prudente si o politică de piată echilibrată.

În paralel, au fost sustinute eforturile de dezvoltare si inovatie tehnologică, astfel încât anul 2013 a marcat cresterea si recunoasterea băncii pe piata serviciilor de online banking. Au fost lansate noua versiune a platformei Libra Internet Banking si aplicatia Libra Mobile Banking, remarcate si premiate de industria de profil pentru experienta de utilizare si dinamica tranzactiilor realizate.În plus, banca si-a extins în continuare portofoliul cu noi categorii de produse destinate agricultorilor, cărora le-a dedicat si o sucursală nou-deschisă, la Brăila. Reteaua de sucursale a crescut si în Capitală, cu o nouă unitate deschisă cu prioritate pentru clientii Large Corporate si una dedicată companiilor chineze, în complexul Dragonul Rosu.

Pentru 2014, Libra Internet Bank a bugetat o crestere de peste 30% a activului net, prin continuarea eforturilor pe segmentele traditionale de clienti, dar si în zona de tehnologie. „Vom fi în continuare inovatori si rapizi în reactie, deoarece clientii nostri apreciază această abordare din partea noastră”, a mai declarat Emil Bituleanu.

Libra Internet Bank este o bancă înregistrată în România, supusă legilor române si normelor de supraveghere ale Băncii Nationale a României si participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDB) din România, depozitele clientilor săi fiind garantate în conditiile si limitele prevăzute de legile române.

Principalele categorii de clienti ai băncii sunt profesiile liberale, fermierii, IMM-urile si companiile mari. De 11 ani, banca face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, iar din anul 2011 se pozitionează ca „bancă a Internetului”, având una dintre cele mai performante si mai premiate aplicatii de Internet Banking de pe piata bancară din România.

Libra Internet Bank are o retea de 35 de sucursale la nivel national si, cu o valoare totală a activelor de 1.202.192.716 RON la sfârsitul anului 2013, după o crestere neîntreruptă în ultimii 4 ani, se situează pe pozitia 28 în sistemul bancar românesc.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Zarya
Tapez votre commentaire Vous pouvez utiliser ces mots-cl├ęs HTML : <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong> Les liens des commentaires peuvent être lieae&cute;r&eacutb;s des .Suivre les commentaires de cet article par e-mail
Suresh
Gee whiz, and I thoghut this would be hard to find out.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar