transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-08-2015

Libra Internet Bank - profit in crestere cu 40% la jumatatea anului 2015

Libra Internet Bank - profit in crestere cu 40% la jumatatea anului 2015

Libra Internet Bank a raportat in primele 6 luni din 2015 un profit record de 11,8 milioane lei, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului 2014.

„Rezultatele din primele 6 luni ne fac sa privim cu mult optimism anul 2015. Am obtinut un profit record de 11,8 milioane de lei si am reusit sa crestem volumul creditelor cu 20%. Vom continua sa fim profitabili si ne vom concentra pe cresterea satisfactiei clientilor si pe servicii inovatoare in mediul online”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

In primele 6 luni ale anului 2015, activele totale ale bancii au crescut cu 19.8%, la 2 miliarde lei, in timp ce soldul surselor s-a majorat cu 20%, ajungand la 1,77 miliarde lei.

Soldul creditelor a crescut cu 20% in primele 6 luni din 2015, pana la 1,26 miliarde de lei, iar rata neperformantelor a continuat sa scada, pana la 7.99%.

Cresterea bancii a fost sustinuta de investitiile in tehnologie, iar recunoasterea sa pe piata serviciilor bancare online a inceput inca de anul trecut, cand a lansat Contul Libra Online, primul, dar mai ales singurul cont online din Romania. Pana in prezent, Contul Libra Online a fost remarcat si premiat de industria de profil pentru inovatie si experienta de utilizare.Libra Internet Bank se remarca prin orientarea spre inovatie, prin utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea produselor si serviciilor bancare. La finalul anului 2014, Libra Internet Bank ocupa locul 24 in clasamentul celor 40 de banci din Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar