transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2014

Libra Internet Bank a finalizat upgrade-ul sistemului electronic central Temenos T24

Libra Internet Bank a finalizat upgrade-ul sistemului electronic central Temenos T24

Libra Internet Bank, inregistrata in Romania si membra a grupului american de investitii New Century Holdings, a anuntat finalizarea upgrade-ului la versiunea R12 a sistemului electronic central T24 de la Temenos. Banca a adoptat T24 in anul 2008 si si-a modernizat in mod constant celelalte aplicatii.

Decizia de a trece la o noua versiune a sistemului T24 este punctul culminant al schimbarilor pe care Libra Internet Bank le-a facut in toate aplicatiile sale electronice si online in 2013. In mai putin de un an, Libra si-a reconfigurat platforma de Internet Banking si i-a adaugat zeci de functionalitati noi, a lansat aplicatia Libra Mobile Banking si a extins intervalul orelor-limita de acceptare spre procesare imediata a majoritatii operatiunilor, inclusiv seara si in zilele nelucratoare.

“Ne confirmam prin fapte numele de ‘banca a Internetului’. Acesta ne obliga sa fim complet dedicati inovatiei si celor mai noi tehnologii. Versiunea R12 a sistemului T24 de la Temenos este un produs de top care serveste scopurilor noastre si, in plus, am beneficiat de valoroasa experienta de testare si asistenta a echipei Hemal Infotech pe parcursul proiectului.”, a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Noah Kraehenmann, director de vanzari al Temenos, a comentat: “Suntem incantati ca Libra Internet Bank a ales sa implementeze upgrade-ul pentru sistemul T24.

Noi oferim flexibilitate in mentenanta produsului nostru, garantand faptul ca, in orice moment al ciclului de viata, noile versiuni ale T24™ pot fi implementate coerent si cost-eficient. Aceasta alegere va contribui la dezvoltarea activitatii bancii in Romania, prin furnizarea catre clientii sai a unor servicii fara rival, adaptate la cerintele lor individuale si situate in avangarda inovatiei. Temenos este un furnizor cu traditie pentru sectorul bancar din Romania, oferindu-i o intelegere aprofundata a evolutiei nevoilor IT pe aceasta piata dinamica.”

“Colaborarea cu echipa Libra Internet Bank in Romania a fost o experienta deosebita pentru specialistii Hemal Infotech si am apreciat dedicarea oamenilor impreuna cu care am construit un proiect de asistenta reusit. Hemal Infotech este specializata in servicii de implementare, testare si suport pentru solutii IT. Avem avantajul cunoasterii aprofundate si experientei in domeniul bancar si cel tehnologic pentru a livra clientilor nostri solutii avizate, sigure, scalabile si cost-eficiente.”, a spus Ramesh Vaddlamaani, co-fondator si director de vanzari Hemal Infotech.

Temenos este recunoscut de Gartner ca “lider” in Cadranul Magic al software-ului bancar, pentru T24™, este singurul furnizor aflat in varful ambelor piramide Forrester ale vanzatorilor globali, pentru vanzarile platformelor sale bancare, si – potrivit clasamentului anual al International Banking System Journal - T24™ este platforma de core-banking cu cele mai bune vanzari la nivel mondial.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar