transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-04-2013

Libra Internet Bank aniverseaza 9 ani de la lansarea produselor bancare pentru medici

Libra Internet Bank aniverseaza 9 ani de la lansarea produselor bancare pentru medici

Libra Internet Bank aniverseaza 9 ani de la lansarea, in premiera in Romania, a produselor bancare pentru medici, prin care si-a stabilit intaietatea pe aceasta nisa de piata in anul 2004.

“Chiar pe 02 aprilie 2013 se implinesc 9 ani de cand Libra Internet Bank – pe atunci denumita Libra Bank – a creat primele produse pentru sectorul medical, fiind intaia banca din Romania activa in mod dedicat pe acest segment. Am reusit impreuna sa construim cel mai variat portofoliu de oferte bancare pentru medici, cabinete, clinici si spitale. Specialistii medicinei si organismele ei profesionale ne-au acordat increderea lor, Libra Internet Bank fiind premiata in multe ocazii. Le multumim.”, a declarat Emil Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Cea mai diversificata gama de produse bancare pentru medici de pe piata este dezvoltata de Libra Internet Bank, atingand in prezent peste 30 de tipuri de credite, depozite, carduri de debit si credit Libra Medical si Libra Business Medical si alte servicii specifice.

Totodata, Libra Internet Bank ofera cel mai rapid credit pentru medici de pe piata: creditul HIPOCRATE INSTANT cu acordare in maxim 2 ore de la momentul prezentarii documentatiei complete de catre client.

Cu peste 100 de companii partenere, Libra Internet Bank are una din cele mai ample liste de optiuni de furnizori medicali agreati, de la care cabinetele si clinicile pot cumpara echipamente prin creditul HIPOCRATE DISCOUNT cu costuri 0 ale finantarii, adica fara dobanda, fara comisioane.

Banca a inregistrat la sfarsitul anului 2012 o crestere cu 14% a numarului de clienti din aria medicala si o crestere cu 21% pe segmentul de creditare a medicilor, comparativ cu finalul anului precedent.“Ne-am castigat actuala pozitie privilegiata in mintea si chiar in sufletul medicilor, pentru ca ii intalnim des fata in fata, nu doar la achizitia de produse, ci si prin asistenta oferita in fiecare sucursala Libra Internet Bank, prin cel putin un angajat dedicat clientilor din domeniul medical. Ne bucuram ca si medicii sustin strategia noastra actuala bazata pe noi tehnologii, utilizand tot mai mult serviciul Internet Banking, la care au reducere 30% la comisioanele operationale fata de cele de la ghiseu.”, a precizat Gina Irimia, directorul Diviziei Profesii Liberale si Retail – Libra Internet Bank.

Printre alte beneficii acordate cabinetelor/clinicilor, dar si medicilor si membrilor familiilor acestora se numara bonusul de +0,50% la dobanzi standard cu plata la scadenta pentru depozite la termen in RON si, respectiv, +0,25% fata de dobanda standard pentru economii in EUR sau USD.

Libra Internet Bank se concentreaza pe servicii si produse bancare inovative, care folosesc Internetul si platformele online pentru a oferi operativitate si functionalitate clientilor bancii: profesii liberale, companii mari si IMM.

Din 2004, Libra Internet Bank a fost prima institutie bancara care a creat produse dedicate sectorului medical - inclusiv primul card bancar romanesc dedicat medicilor (Libra Medical) - si a obtinut numeroase premii relevante pe aceasta piata. Ulterior, din 2007, largindu-si succesiv portofoliul cu produse pentru profesiile liberale (avocati, notari, contabili, arhitecti, psihologi, farmacisti, specialisti IT, practicieni in insolventa etc.), Libra Internet Bank a continuat sa acorde o atentie prioritara parteneriatului cu medicii. Cel mai recent premiu, obtinut in 2012, a fost „Cel mai bun produs si cea mai buna initiativa de finantare pentru medici” pentru produsul Hipocrate Net, acordat de Colegiul Medicilor din Romania (Gala Medica).

La inceputul acestui an, Libra Internet Bank a lansat doua noi facilitati prin care cabinetele si societatile cu profil medical isi pot finanta activitatea: cardul Libra Business Medical cu descoperit de cont si creditul pentru echipamente medicale garantat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar