transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-09-2015

Libra Internet Bank si MasterCard - acord pentru integrarea serviciilor MasterPass si MoneySend in portofelul electronic LibraPay

Libra Internet Bank si MasterCard - acord pentru integrarea serviciilor MasterPass si MoneySend in portofelul electronic LibraPay

MasterCard a încheiat un parteneriat cu Libra Internet Bank pentru integrarea serviciului MasterPass în cadrul Wallet LibraPay, un portofel electronic disponibil atât pentru platformele mobile, cât si pentru varianta web. Prin intermediul noului serviciu oferit de Libra Internet Bank, utilizatorii wallet-ului pot efectua plăti electronice în reteaua globală de acceptare MasterPass, care cuprinde mai mult de un sfert de milion de comercianti din întreaga lume.

Wallet LibraPay este un portofel “virtual” compatibil cu Android si iOS, lansat recent de Libra Internet Bank, care simplifică experienta la plată la toti comerciantii parteneri ai Libra Internet Bank. În acelasi timp, Wallet LibraPay asigură acces neîntrerupt la istoricul tranzactiilor efectuate, unificând plata facturilor si a cumpărăturilor în aceeasi aplicatie, într-un mod convenabil si respectând cele mai noi standarde de sigurantă.

Prin integrarea MasterPass, Wallet LibraPay simplifică si fluidizează experienta de plată a consumatorilor la comerciantii MasterPass din mediul online si mobil, facilitând transferul securizat al informatiilor de plată si livrare dintre portofelul digital si procesatorii comerciantilor. Astfel, prin selectarea optiunii “Cumpără cu MasterPass” ca metodă de efectuare a checkout-ului, utilizatorii nu mai trebuie să introducă informatiile de card si adresă pentru fiecare cumpărătură realizată online sau pe mobil, acestea fiind transmise securizat de Wallet LibraPay prin intermediul MasterPass. Serviciul MasterPass va fi disponibil în portofelul digital LibraPay în trimestrul I al 2016.

O altă functionalitate pe care Libra Internet Bank o va include în portofelul său digital este cea de transfer de bani person-to-person (P2P). Prin încorporarea serviciului MasterCard MoneySend, utilizatorii portofelului vor putea realiza transferuri de bani într-un mod sigur si eficient către orice card MasterCard sau Maestro emis în România, direct din aplicatia mobilă Wallet LibraPay.

Această nouă functionalitate asigură o experientă comodă si sigură, pentru transferurile de bani P2P domestice, oriunde si oricând, banii fiind primiti direct în contul de card al destinatarului, în maximum 30 de minute. Serviciul MoneySend va fi disponibil în portofelul digital LibraPay Wallet până la finalul anului 2015.

Gabriel Ghită, Head of New Business CEE, MasterCard Europe, a comentat: ”România se află printre primele tări din Europa Centrală si de Est care au lansat serviciile MasterPass si MoneySend, confirmând pozitia de lider regional în inovatie. Comertul modern necesită noi metode de plată, precum si instrumente mai simplu de utilizat pentru consumatori, mentinând standardele de securitate, iar dezvoltările recente în domeniul portofelelor digitale validează avantajele utilizării lor. Acordul încheiat cu Libra Internet Bank reprezintă o dovadă în plus a angajamentului MasterCard si a partenerilor nostri de a furniza posesorilor de carduri din România cele mai moderne si sigure experiente la plată.”

Alexandru Bită, Director al Diviziei eBusiness, Libra Internet Bank, a declarat: “Ne dorim ca prin acest parteneriat cu MasterCard să răspundem cât mai bine nevoilor clientilor nostri, printr-un nivel ridicat de securitate, functionalitate impecabilă si de o simplitate în utilizare care să asigure un grad mare de conversie a plătilor. Toate eforturile noastre se concentrează pe satisfactia clientului, iar acum putem spune că le oferim clientilor nostri una dintre cele mai comode si sigure experiente în utilizarea serviciilor de plăti digitale.”

MasterPass este prezent în 24 de tări la nivel international, iar în ultimele sase luni, tranzactiile prin MasterPass în Europa au înregistrat o crestere medie lunară de 40%, demonstrând satisfactia si încrederea utilizatorilor fată de acest produs. Totodată, prin simplificarea acestui proces, este anticipat un efect pozitiv si la nivelul comerciantilor, în ceea ce priveste reducerea procentajului de abandon al cosului de cumpărături, la momentul procesării plătii.

MasterPass le permite cumpărătorilor să utilizeze un portofel digital unde îsi pot stoca toate datele cardului si ale adresei într-un singur loc, în conditii de comoditate si sigurantă. Cumpărătorii pot economisi timp si utiliza MasterPass, oricând si oriunde în lume. Dat fiind că unii consumatori uneori abandonează cumpărăturile când utilizează un dispozitiv mobil, simplitatea, viteza si comoditatea asigurate de MasterPass pot ajuta comerciantii să-si mărească încasările, dar si să restrângă costurile. MasterPass ajută, în acelasi timp, la generarea unei loialităti fată de comerciant, prin stocarea si validarea automată a cardului de fidelitate al unui cumpărător, în timpul checkout-ului.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar