transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-02-2024 4.5843 lei 4.9769 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-07-2013

Magazinul COCOR prelungeste creditarea cu BCR pana in 2015

Magazinul COCOR prelungeste creditarea cu BCR pana in 2015

Magazinul Cocor nu va mai fi executat silit conform informațiilor din Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor Cocor din 14 iunie 2013. În urma hotărârii anunțate pe Bursa de Valori București s-a aprobat programul de restructurare convenit cu Banca Comercială Română prin care s-a stabilit rescadențarea contractului de credit contractat în 2008 până în iulie, 2015 cu următorul grafic de rambursare: 7 rate de capital lunare în perioada iunie-decembrie 2013, 12 rate de capital lunare în perioada ianuarie-decembrie 2014, 7 rate de capital lunare în perioada ianuarie-iulie 2015.

De asemenea aceeași hotărâre stabiliește transformarea tipului de credit din credit ipotecar în credit de investiții, anularea dobânzilor penalizatoare până la data implementării rescadențării, diminuarea dobânzii curente aplicabilă în prezent de la Euribor la 6 luni + 4.50 p.p/an la Euribor la 6 luni + 4 p.p/an.

“Este o veste foarte bună pentru viitorul magazinului Cocor. Această rescandențare nu poate decât să ne bucure și să confirme încrederea ca ne-am ținut de cuvânt în ceea ce am promis. Timp de doi ani jumătate ne vom concentra toate forțele pe dezvoltarea comercială a magazinului, atragerea unui mix bun de chiriași și creșterea renumelui Cocor, ca magazin românesc cu tradiție, adaptat la schimbările pieței” a declarat domnul Florea Popescu, Președintele Consiliului de Administrație Cocor S.A.

În prezent Cocor își continuă procesul de încheiere de contracte strategice cu chiriași care să repoziţioneze magazinul ca un proiect pentru tineri, cu centru de fitness, magazine cu articole sportive şi supermarketul Billa la subsol. În ultimele luni, Cocor și-a îmbunătățit mixul de chiriaşi, deschizând unități ca Terranova, Fiorangelo, LaLa Band, Subway și Billa.

Redeschiderea Galeriei Designerilor Români este un alt proiect reușit care reunește nume importante din moda românească, alături de branduri tinere de succes.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar