transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-01-2016

MasterCard pregateste o metoda de plata in rate pe care o va lansa pe anumite piete din Europa

MasterCard pregateste o metoda de plata in rate pe care o va lansa pe anumite piete din Europa

MasterCard a anunțat lansarea viitoare a unei opțiuni de plată în rate, o metodă inovativă de plată ce va pune la dispoziția consumatorilor posibilitatea de a avea acces la fondurile lor oricând doresc, într-un mod foarte convenabil. Opțiunea de plată în rate prin MasterCard le va permite deținătorilor de carduri MasterCard și Maestro să distribuie costul cumpărăturilor în rate lunare egale, prin simpla utilizare a cardului la plată. Astfel, prin noua metodă de plată, costul cumpărăturilor de valoare ridicată sau a celor neprevăzute, precum un nou televizor sau al reparațiilor auto, devine mult mai accesibil pentru consumatori.

“Rezultat al mai multor studii la nivelul consumatorilor și al consultării cu asociații ale consumatorilor, emitenții de carduri și alte companii din industria plăților, soluția de plată în rate prin MasterCard este un răspuns la nevoile consumatorilor și partenerilor de afaceri. Astăzi, cu toții căutăm să îmbunătățim experiența de cumpărături: consumatorii caută soluții flexibile de plată, care să le satisfacă cerințele, menţinând un bun control asupra cheltuielilor” a declarat Andrew Buckley, head of core products al MasterCard în Europa.

Plata în rate prin MasterCard le permite retailerilor, instituțiilor emitente și acceptatoare de carduri, să își crească afacerile pe termen lung prin satisfacerea nevoii clienților de a avea mai multe opțiuni de plată. Beneficiile includ:

CONSUMATORI: Un studiu derulat de MasterCard la nivelul consumatorilor europeni arată că opțiunea de plată în rate reprezintă o metodă atrăgătoare pentru mulți dintre aceștia1. MasterCard le va permite deținătorilor de carduri MasterCard și Maestro să distribuie într-un mod convenabil rambursarea costurilor cumpărăturilor neașteptate sau de valori ridicate, precum cel al înlocuirii mașinii de spălat, în rate fixe lunare. Opțiunea MasterCard pentru plata în rate le oferă deținătorilor de carduri mai multă diversitate la momentul realizării plății, permițându-le să utilizeze cardul lor de debit, credit sau business pentru extinderea bugetului, atunci când au nevoie, menținând în același timp controlul asupra cheltuielilor, într-un mod eficient.RETAILERI, COMPANII DE TURISM & ALȚI PARTENERI DE BUSINESS: Oferind mai multă flexibilitate a plăților, prin opțiunea de plată în rate prin MasterCard, jucătorii din mediul de business pot beneficia de fidelizarea și extinderea bazei de clienți și, în acest fel, de creșterea vânzărilor – menținând totodată standardele moderne de viteză și securitate ale plăților electronice.

INSTITUȚII EMITENTE DE CARDURI: Opțiunea de plată în rate dezvoltată de MasterCard le permite instituțiilor emitente de carduri să răspundă eficient la nevoia consumatorilor de a-și administra responsabil finanțele și cheltuielile. Prin diferențierea serviciilor de plată cu cardul, emitenții vor găsi tot mai mulți clienți dornici de a se bucura de produsele lor. Asadar, MasterCard își perfecționează rețeaua de procesare pentru a oferi acest serviciu aplicabil cardurilor de debit, credit sau business, reducând totodată eforturile de implementare ale instituțiilor emitente.

INSTITUȚII ACCEPTATOARE DE CARDURI: MasterCard ajută instituțiile ce oferă servicii de acceptare de carduri să își crească rata de achiziție a comercianților noi și să își mărească volumele de acceptare, prin oferirea unei noi soluții de plată ce permite creșterea volumelor vândute.

Serviciul de plată în rate prin MasterCard va fi implementat în anumite piețe din Europa pe parcursul celei de-a doua jumătăți a anului 2016.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar