transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-03-2014

Millennium Bank - finantare de 15 milioane de lei pentru Artsani Com

Millennium Bank - finantare de 15 milioane de lei pentru Artsani Com

Millennium Bank a acordat o finantare de 15 milioane de lei distribuitorului de materiale de constructii si de amenajări Artsani Com din Ploiesti, sub forma unui credit de capital de lucru pentru dezvoltarea afacerii.

Compania Artsani Com a fost înfiintată în 2002 ca un business de familie local si detine un magazin de 10.000 de metri pătrati situat în Ploiesti, pe Str. Gheorghe Doja, care comercializează en gros si en detail materiale de constructii si de amenajări interioare si exterioare. La finalul anului trecut, compania a ajuns la peste 300 de angajati, o cifră de afaceri de 28 de milioane de euro si un profit de 0,6 milioane de euro. Cu un singur magazin, Artsani Com detine aproximativ 30% din vânzările de materiale de constructii din judetul Prahova, conform estimărilor companiei.

Portofoliul Millennium Bank de produse de finantare pentru companii include credite pentru capital de lucru reutilizabil si la termen, credite pentru investitii, descoperit de cont, scrisori de garantie si acreditive, precum si factoring. Banca acordă si finantări co-garantate de Fondul de Garantare a Creditului Rural si de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a început activitatea pe piata românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucuresti si în opt orase din tară.

Banca se adresează atât populatiei, cât si companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia si are o pozitie dominantă pe piata financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveste cota de piată, cât si reteaua de distributie. Este si o institutie de referintă în Europa si Africa, prin operatiunile sale din Polonia, Mozambic, Angola, România si Elvetia. Toate operatiunile se desfăsoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2013, active totale în valoare de peste 82 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanti indici bursieri nationali si internationali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 - tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.
Millennium bcp are o retea de peste 1.500 de unităti si aproximativ 19.000 de angajati.

Grupul oferă o gamă largă de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punând la dispozitia clientilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atentie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea si inovatia sa.

Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pietele alese pe baza unui profil de risc controlat si a potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar