transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-01-2014

Millennium Bank a finantat construirea noului magazin Kaufland care se va deschide in Targu-Mures

Millennium Bank a finantat construirea noului magazin Kaufland care se va deschide in Targu-Mures

Millennium Bank a acordat o finantare de 20,8 milioane de lei dezvoltatorului Mara Com.Mixt din Arad pentru construirea noului magazin Kaufland care se va deschide în Târgu-Mures. Cu o suprafată desfăsurată de 10.200 de metri pătrati, clădirea găzduieste 204 locuri de parcare la parter si magazinul la primul etaj. Constructia a fost demarată în august 2013 si a fost finalizată în decembrie 2013, iar deschiderea sa oficială va avea loc pe 30 ianuarie 2014. Acesta este al doilea magazin Kaufland din Târgu-Mures si se află pe strada Livezeni.

Kaufland este cel mai mare retailer din România după valoarea vânzărilor, iar noul magazin din Târgu-Mures este al 90-lea din tară. Compania este prezentă în România din 2005 si face parte din grupul german  Schwarz. Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.

110 de magazine în 7 tări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si România. Kaufland România a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucuresti, în magazinele deschise, precum si la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploiesti si Turda.

Mara Com.Mixt este un dezvoltator de hale industriale din Arad cu capital integral românesc, fondat în 1991 si listat la bursă din 1996. Pe lângă constructii, compania se ocupă si cu achizitionarea, vânzarea si închirierea imobilelor pe care le detine. Millennium Bank a mai finantat Mara Com.Mixt cu 1,4 milioane de lei pentru pregătirea terenului pe care va fi construit un nou magazin Kaufland în Arad.

Portofoliul Millennium Bank de produse de finantare pentru companii include credite pentru capital de lucru reutilizabil si la termen, credite pentru investitii, descoperit de cont, scrisori de garantie si acreditive, precum si factoring. Banca acordă si finantări co-garantate de Fondul de Garantare a Creditului Rural si de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a început activitatea pe piata românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucuresti si în opt orase din tară. Banca se adresează atât populatiei, cât si companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia si are o pozitie dominantă pe piata financiară din Portugalia – atât în ceea ce priveste cota de piată, cât si reteaua de distributie. Este si o institutie de referintă în Europa si Africa, prin operatiunile sale din Polonia, Mozambic, Angola, România si Elvetia. Toate operatiunile se desfăsoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în septembrie 2013, active totale în valoare de peste 83 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanti indici bursieri nationali si internationali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 - tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.


Millennium bcp are o retea de peste 1.500 de unităti si 19.000 de angajati.

Grupul oferă o gamă largă de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punând la dispozitia clientilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atentie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea si inovatia sa.

Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pietele alese pe baza unui profil de risc controlat si a potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar