transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-09-2023 4.6709 lei 4.9675 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-03-2013

Millennium Bank lanseaza un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala care incepe de la 8%

Millennium Bank lanseaza un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala care incepe de la 8%

Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de un depozit promotional în lei pe trei luni a carui dobânda anuala începe de la 8% pentru prima luna. Dobânda medie a noului „Depozit Chibzuit” este de 6,03% pe an pentru perioada de trei luni, ceea ce plaseaza acest depozit printre cele mai bune oferte de pe piata pentru economisirea pe termen scurt.

Depozitul Chibzuit va fi disponibil pentru fondurile noi pâna pe 31 martie 2013 în toate sucursalele Millennium Bank si poate fi constituit si prin intermediul serviciului Call Center. Banca nu percepe comision pentru deschiderea si administrarea depozitului, iar suma minima pentru deschidere este de 2.000 de lei. În cazul denuntarii în avans, clientii primesc 50% din dobânda acumulata pâna la acel moment.

Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include, printre altele, Depozitul Ascendent cu dobânda progresiva, care ajunge la 10% pe an în a sasea luna, contul de economii pentru copii „Sa Cresti Mare”, cu dobânda anuala de 5%, precum si Pachetul Dual, un instrument de economisire si investitii alcatuit dintr-un depozit în lei pe trei luni cu dobânda anuala de 10% si un fond de investitii cu risc moderat.

Banca ofera dobânzi mai mari cu 0,25 puncte procentuale pentru depozitele la termen în lei deschise prin serviciul Internet Banking, ajungând la 6% pe an. Depozitele la termen în euro deschise prin Internet Banking beneficiaza de un bonus de 0,15 puncte la dobânda, ajungând pâna la 3,65% pe an.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, si si-a început activitatea pe piata româneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, în Bucuresti si în opt orase din tara.

Banca se adreseaza atât populatiei, cât si companiilor, printr-o gama larga de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piata bancara europeana. Fondata în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2012, active totale în valoare de 90 de miliarde de euro.
Millennium este liderul pietei bancare private portugheze si este componenta a unor importanti indici bursieri nationali si internationali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks si Euronext 100 - tranzactionati pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles si Amsterdam.

Grupul Millennium bcp are o retea de 1.700 de unitati si peste 20.000 de angajati.

Millennium bcp ofera o gama larga de produse si servicii, printre care produse de economisire, de investitii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurari, banking de investitii, private banking si managementul activelor, punând la dispozitie clientilor sai servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atentie speciala este acordata serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea si inovatia sa. De la înfiintare, Millennium bcp a fost recunoscuta pentru dinamismul, inovatia, competitivitatea, rentabilitatea si puterea sa financiara. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia si a devenit un pilon de referinta la nivel international în distributia de produse si servicii financiare. Grupul Millennium bcp activeaza în Portugalia (tara de origine), Polonia, Grecia, România, Elvetia, Mozambic, Angola, Macao, Franta si Luxemburg. Toate operatiunile se desfasoara sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pietele alese conform unui profil de risc controlat si potentialului mare de crestere, pentru a sustine excelenta si inovatia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel international.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rena
Thinking like that shows an epexrt's touch
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar