transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-01-2015

Millennium Bank Romania reduce cu 1,5 puncte procentuale marja de dobanda la creditele in franci elvetieni pe o perioada de 3 luni

Millennium Bank Romania reduce cu 1,5 puncte procentuale marja de dobanda la creditele in franci elvetieni pe o perioada de 3 luni

Millennium Bank a decis vineri, 23 ianuarie 2015, să vină în întâmpinarea clientilor cu credite în franci elvetieni cu o solutie similară OTP Bank, ca măsură de sprijin în contextul aprecierii fără precedent a monedei elvetiene.

Astfel, clientii pot beneficia de o reducere temporară cu 1.5 puncte procentuale a marjei ratei de dobândă la toate creditele contractate în franci elvetieni, pentru o perioadă de trei luni, în baza unei solicitări scrise adresată oricărei sucursale a Băncii Millennium, p?nă la data de 27 februarie 2015.

„Portofoliul de credite în CHF al Millennium Bank Rom?nia este foarte redus, cu toate acestea analizăm constant evolutia pietei si vrem să ne asigurăm clientii că vom continua să căutăm măsuri de protectie pentru a-i sustine în asemenea situatii neasteptate. În acest sens, îi invităm pe clientii nostri cu credite în franci elvetieni, în unitătile Millennium Bank, unde vom găsi cele mai bune solutii personalizate.”, a declarat Adrian Popa, Director de Marketing si Comunicare la Millennium Bank.

Millennium Bank România, fostă membră a Banco Comercial Portugues, face acum parte din OTP Group în România, în urma achizitiei de către OTP Bank a 100% din actiunile Millennium Bank.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală si de Est. OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unităti, ATM-uri si canale electronice.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar