transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-12-2013

Negocieri intre Posta Romana si Grupul Intesa Sanpaolo pentru a oferi servicii bancare si financiare in cadrul oficiilor postale din Romania

Negocieri intre Posta Romana si Grupul Intesa Sanpaolo pentru a oferi servicii bancare si financiare in cadrul oficiilor postale din Romania

Compania Naţională Poşta Română şi Grupul Intesa Sanpaolo demarează negocierile în vederea încheierii unui acord bilateral privind vânzarea de servicii bancare şi financiare în cadrul oficiilor poştale Poşta Română şi sub brandul „Poşta Româna”. Lansarea proiectului reprezintă rezultatul procesului de selecţie organizat de Compania Naţională Poşta Română, în conformitate cu noua strategie comercială aprobată de conducerea societăţii, al cărei obiectiv principal îl reprezintă diversificarea gamei de servicii oferite.

Cu o reţea de peste 5.600 de sucursale, Poşta Română deţine cea mai mare acoperire la nivel naţional de pe piaţa serviciilor poştale, comparabilă cu nivelul de acoperire al celor mai mari operatori de pe piaţa bancară.

“Odată cu lansarea unui portofoliu de servicii financiare distribuite sub brand-ul propriu, Poşta Română va deveni în următorii ani unul dintre principalii jucători pe piaţa românească a serviciilor bancare. Ne propunem ca acest parteneriat să înlesnească accesul la serviciile bancare şi financiare pentru toţi cetăţenii români, si să genereze o sursă solidă de venit pe termen lung pentru Companie. Completarea actualei oferte de produse şi servicii a Postei Romane cu servicii financiar-bancare face parte din strategia pe termen mediu şi lung asumată de acţionarii companiei. Este un proces probat cu succes de alte administraţii poştale naţionale europene, iar Poşta Româna nu va face exceptie de la acest trend. Ne aşteptăm ca „Poşta Română Servicii Financiare” să impacteze major piaţa bancară, în perspectiva dezvoltarii economice şi sociale a României” - Alexandru Petrescu, Director Executiv al Compania Naţională Poşta Română.Prin diversificarea propriilor activităţi, Poşta Română are ca obiectiv, pe de o parte, extinderea propriei baze de clienţi, iar pe de altă parte promovarea incluziunii financiare, ajungând în zonele geografice cele mai îndepărtate alături de un partener care are o lungă istorie pe piaţa financiară şi bancară europeană. Istoria Poştei Române şi recunoaşterea mărcii sale sunt două elemente esenţiale în favoarea unui proiect eficient pentru sectorul serviciilor financiare, care să fie pus la dispoziţia milioanelor de clienţi ai Poştei Române, în colaborare cu un partener de mare calibru în sectorul bancar.

“Suntem pregătiţi să facem faţă acestei noi provocări bazându-ne pe o strategie clară cu baze solide: profitabilitatea sustenabilă, know-how-ul şi competenţele comerciale”, a declarat Ignacio Jaquotot, Directorul Diviziei Bănci Subsidiare Internaţionale a Grupului Intesa Sanpaolo.

Grupul bancar Intesa Sanpaolo este deja prezent în România cu o bancă universală activă, care oferă o gamă completă de produse deja disponibile şi se mândreşte cu un management extrem de experimentat, cu un palmares remarcabil de proiecte transfrontaliere.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar