transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-09-2014

Noile carduri MasterCard emise de CEC Bank au incorporata tehnologia contactless PayPass

Noile carduri MasterCard emise de CEC Bank au incorporata tehnologia contactless PayPass

Incepand din luna septembrie 2014, toate cardurile MasterCard nou emise de CEC Bank vor avea incorporata tehnologia contactless, care permite realizarea de tranzactii rapide si sigure prin simpla apropiere a cardului de terminalul de plata, fara a mai fi introdus in terminal.

"Tehnologia MasterCard PayPass este solutia de plata de ultima generatie, fiind una dintre cele mai sigure si rapide modalitati de plata cu cardul. Pentru tranzactii cu valoare mai mica de 100 lei, in general, nu se va mai solicita introducerea codului PIN", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Tehnologia PayPass va permite efectuarea de plati la orice comerciant din tara sau strainatate unde este afisata sigla PayPass sau simbolul contactless, asigurand posesorilor de carduri economie de timp si confort in utilizare.

"Odata cu introducerea tehnologiei PayPass, am repozitionat si cardul MasterCard Gold in categoria superioara MasterCard World, care va avea atasate o serie de beneficii suplimentare precum acces gratuit in saloanele MasterCard Business Lounge din Aeroportul International Henri Coanda si din Aeroportul International Viena (Sky Lounge sau Jet Lounge), asigurari de calatorie pe parcurs extern, reduceri", a declarat domnul Andrei Liviu Stamatian, Prim-Vicepresedintele CEC Bank.

“Pe piata din Romania, punem un mare accent pe inovatie, atat in materie de tehnologie, cat si in materie de beneficii personalizate pentru produsele noastre de plata. Prin repozitionarea cardului Gold si migrarea noilor carduri MasterCard pe platforma contactless, impreuna cu CEC Bank, atingem ambele aspecte. Sper ca, in urma acestor initiative, clientii CEC Bank sa valorifice cat mai mult functiile si avantajele specifice oferite de produsele de plata MasterCard", a declarat domnul Cosmin Vladimirescu, General Manager Romania, MasterCard.

In perioada 15 septembrie-31 decembrie 2014, clientii bancii care isi platesc cumparaturile cu un card MasterCard PayPass de la CEC Bank pot castiga doua excursii la Cupa Mondiala de Rugby din Londra, cate doua tablete pe luna si alte premii saptamanale.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar