transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2014

Numarul de locatii acceptatoare MasterCard PayPass ale comerciantilor a ajuns la 2 milioane, la nivel mondial

Numarul de locatii acceptatoare MasterCard PayPass ale comerciantilor a ajuns la 2 milioane, la nivel mondial

MasterCard (NYSE: MA) a anuntat ca in decurs de un an, pana la finalul lui 2013, si-a extins sistemul de plati contactless in Europa, prin cresterea numarului de tari in care cardurile contactless sunt acceptate. Tehnologia contactless este acum disponibila in 63 de tari din toata lumea, dintre care 34 din Europa, inclusiv in 7 noi tari, din 2013: Azerbaidjan, Finlanda, Irlanda, Macedonia, Moldova, Muntenegru si Olanda. Cardurile si dispozitivele contactless MasterCard si Maestro sunt emise de peste 220 de institutii financiare din Europa si pot fi utilizate in aproximativ 2 milioane de locatii ale comerciantilor din toata lumea, reprezentand o crestere anuala de peste 180%.

In afara acestei cresteri solide a numarului de locuri unde sunt acceptate platile contactless cu MasterCard si Maestro, numarul tranzactiilor contactless a crescut de peste trei ori, in Europa, iar volumul acestor tranzactii  a crescut de 4 ori, de la un an la altul. Javier Perez, Presedintele MasterCard Europe, explica: “Sunt incantat sa vad ca europenii aleg sa plateasca prin intermediul tehnologiei inovatoare contactless, in tara si in strainatate. Cifrele prezentate astazi arata cum platile contactless au ajuns la nivel de masa in mai multe tari. In afara de faptul ca este preferata de utilizatori din toata Europa, si retailerii vad avantajul acestei modalitati de plata - la unii comercianti, peste 50% dintre tranzactii sunt contactless, simplificand si facand tranzactiile mai sigure pentru toata lumea. Tranzitia la contactless ne ajuta, in plus, sa continuam sa incurajam utilizarea platilor mobile. La finalul Q4 2013, aveam 50 de programe NFC in derulare in Europa, ceea ce arata cat de importanta este inovatia in plati pentru noi toti, in Europa.In Polonia si Cehia, aproximativ una din trei tranzactii cu un card MasterCard si Maestro este contactless, impulsionata de dezvoltarea la nivel de masa a cardurilor si a terminalelor contactless, dar si de campanii de marketing.

In Spania, MasterCard si Banca Sabadell au anuntat un proiect pilot al HCE (Host Card Emulation), care a permis efectuarea de plati contactless cu telefonul mobil, fara utilizarea unui element securizat.

In Germania, MasterCard a anuntat un parteneriat intre Deutsche Telekom, Telefónica Deutschland, Vodafone si TREVICA (o companie detinuta de MasterCard), pentru a crea o noua platforma mobila si a grabi dezvoltarea platilor mobile in Germania.

In Ungaria, un studiu Bell Research din 2013, despre proiectul pilot MasterCard Mobile NFC Wallet, confirma ca tehnologia NFC este folosita foarte mult pentru plati, ca si pentru acumularea de puncte de loialitate. Aproape 20% dintre respondenti si-au folosit portofelul mobil NFC cel putin o data pe zi, iar majoritatea dintre acestia au colectat si puncte de loialitate pentru cumparaturile facute.

In Marea Britanie, MasterCard s-a asociat cu Weve, joint venture-ul format din cei mai mari trei operatori de telefonie mobila: EE, O2 si Vodafone. Acest parteneriat va pune in valoare expertiza Weve in domeniul telefoniei, alaturi de abordarea inovatoare in domeniul platilor, pe care o are MasterCard, si de relatiile cu institutiile financiare partenere din UK, reusind sa faca platile mobile contactless posibile pentru 80% dintre consumatorii britanici. In plus, EE (Everything Everywhere) a lansat serviciul sau mobil NFC pe piata din Marea Britanie.

In Elvetia, cei mai mari retaileri din tara sunt in curs de implementare a platilor contactless in mii de locatii comerciale. Plata contactless fiind adoptata si in parcari, restaurante fast-food si in transportul comun, aceste noi proiecte contribuie la cresterea platilor contactless in tara.

In Rusia, persoanele care fac naveta vor putea calatori mai rapid si mai usor, odata cu lansarea unui proiect pilot de plati contactless, la automatele de bilete de la metroul din Moscova. MasterCard, impreuna cu Departamentul de Transport si Dezvoltare a Infrastructurii de Transport Rutier din Moscova, Metroul Moscova si Sberbank au facut platile contactless posibile in 10 statii de metrou din Moscova, la 64 de automate de bilete.

In Olanda, dupa un proiect de plati mobile NFC de succes, derulat in orasul Leiden in 2013, ING Bank a anuntat recent ca, incepand cu 15 aprilie 2014, toti posesorii de carduri ING vor putea sa faca plati contactless de pe cardurile Maestro.

In Austria, majoritatea bancilor au inceput deja sa activeze functia contactless pe portofoliile lor de carduri de debit Maestro, in momentul innoirii acestora, punand astfel la dispozitia celor mai multi posesori de carduri din tara facilitatea de plata rapida.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar