transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-05-2015

Numarul total de tranzactii efectuate prin internet banking de clientii Libra a depasit 10 miliarde lei in 2014

Numarul total de tranzactii efectuate prin internet banking de clientii Libra a depasit 10 miliarde lei in 2014

Libra Internet Bank a obtinut cea mai mare crestere anuala a numarului total de tranzactii prin internet banking, ajungand la o valoare de peste 10 miliarde de lei, la finalul anului 2014, in crestere cu aproximativ 33% fata de anul 2013.

Rezultatele bancii au fost premiate in cadrul Galei Online Banking din 2015, cand a obtinut premiul pentru „Cea mai mare crestere anuala a numarului total de tranzactii si a numarului de tranzactii efectuate de clientii persoane juridice in 2014”.

Aceasta crestere se datoreaza, in principal, tranzactiilor efectuate de clientii persoane juridice, dar mai ales datorita imbunatatirii si dezvoltarii serviciului de internet banking, prin adaugarea de noi functionalitati si optimizari, in urma feedback-urilor si sugestiilor primite de la clienti.

Premiul a fost acordat bancii in urma unei cercetari realizate de eFinance.ro si Piata Financiara pe baza datelor furnizate de 18 banci comerciale participante la studiu.

Libra Internet Bank se remarca prin orientarea spre inovatie, prin utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea produselor si serviciilor bancare. De curand, banca a lansat oferta contului Libra Online, un pachet integral online, fara hartii si fara drumuri la banca, care include: cont curent cu operatiuni 100% gratuite, oferte de economisire avantajoase si cardul Libra Free gratuit.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Haremp
bitcoin nu e un ponzi. daca tu crezi ca e un ponzi inseamna ca nu stii deniiitfa unei scheme piramidale.1. ponzi-ul e o investitie in care ti se promite garantat castiguri tot mai mari de pe urma alaturarii de noi persoane in sistem, pe cand bitcoin nu-ti promite nimic, e o piata pur speculativa in care pretul e determinat de volumul cerere-oferta nimic mai mult.2. ponzi-ul are in spate un controller central care profita din alaturarea unei noi victime la sistem.3. bitcoinu nu are o banca centrala sau o persoana in spate care sa printeze noi bitcoin4. exista numeroase discutii legate de aspectul deflationar al bitcoinului cu numeroase concluzii referitor la aceasta non-problema. google itReferitor la subiectul daca o sa pice sau nu, nu stie nimeni viitorul. Dar daca nu bitcoin, ceva referitor o sa ajunga banu\' viitorului. Garantat.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar