transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2015

Oferte speciale pentru IMM-uri de la Banca Transilvania, si in 2015

Oferte speciale pentru IMM-uri de la Banca Transilvania, si in 2015

Banca Transilvania vine pe piată cu o ofertă dedicată IMM-urilor: gratuitate timp de 12 luni la servicii pentru noii clienti, precum si discount-uri destinate IMM-urilor care lucrează deja cu BT.

IMM-urile care aleg în perioada 24 februarie - 31 martie 2015 să lucreze cu Banca Transilvania beneficiază de gratuitate, timp de 12 luni, la toate serviciile necesare începerii unei afaceri sau dezvoltării unor idei de business.

Oferta Băncii Transilvania se referă la gratuitate pe o perioadă de 12 luni la primele 10 operatiuni bancare/lună; pentru abonament pe un an la BT24 Internet Banking si Mobile Banking, respectiv pentru deschiderea si administrarea contului curent.

Prin această ofertă sunt încurajate recomandările: dacă un client IMM nou recomandă băncii alte trei IMM-uri prin intermediul site-ului www.totulpentruimm.ro, acesta va avea acces la servicii BT gratuite pe o perioadă mai mare, adică timp de doi ani, în loc de unul.

IMM-urile care lucrează deja cu BT beneficiază de pachetele de produse IZI/IZI+ cu 50% discount, la pretul de 10 lei, respectiv de 20 lei, pe o perioadă de 12 luni de la accesarea acestora.

Oferta este destinată inclusiv persoanelor fizice deoarece antreprenorii care reprezintă firmele care devin clienti BT în cadrul acestei campanii vor beneficia de gratuităti la o parte din serviciile băncii.

Aproximativ 177.000 de IMM-uri sunt clienti ai Băncii Transilvania, reprezentând 40% din  întreprinderile mici si mijlocii active din România.Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania: “Sustinem IMM-urile nu doar ca institutie de creditare, dorim să fim partenerul de afaceri al acestora, prin serviciile financiare oferite si prin accesul facil la canale alternative. Din acest punct de vedere suntem un trendsetter în colaborarea cu clientii si viitorii clienti IMM, contribuind la cresterea gradului de bancarizare a acestora, fiscalizare si eficientizare. În 2015 tintim o crestere cu 8% privind creditarea IMM si lansarea a 5 produse noi, dedicate antreprenorilor”.

Andrei Dudoiu, Director General Adjunct – Companii, Banca Transilvania: “Specializarea, echipa si focusul ne-au ajutat ca în 2014 să acordăm credite noi pentru IMM-uri, în valoare de 6,8 miliarde lei, sumă care depăseste valoarea portofoliului de credite IMM al Băncii Transilvania de dinainte de criză, din 2008. Tot anul trecut am deschis 15.000 de conturi IMM noi, iar rulajele prin banca noastră au depăsit 100 de miliarde lei”.

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în functie de active, cu o cotă de piată de 9,7%. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT are peste 6.000 de angajati, o retea formată din aprozimativ 530 de sedii si 1,89 de milioane de clienti activi. Strategia băncii este sustinută de actionari internationali, Banca Europeană pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si IFC – Banca Mondială.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Patience
Yay for pictures of our fabulous friends! We keep joking that Miss Aidan and our baeyaon-thb-w-y are already destined for each other. Can’t wait to see how beautiful this girl continues to become!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar