transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 25-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-03-2013

Oricine schimba euro la bancomatele Garanti BancoSmart poate primi inca o data suma schimbata

Oricine schimba euro la bancomatele Garanti BancoSmart poate primi inca o data suma schimbata

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală lansează campania „Schimbi si primesti dublu!” prin care oricine schimbă euro la bancomatele sale inteligente poate primi înapoi echivalentul în lei al sumei schimbate.

Până pe 14 aprilie 2013, oricine face o trazactie de schimb valutar fără card prin ATM-urile Garanti BancoSmart intră în mod automat în tragerea la sorti organizata zilnic, pentru a primi înapoi echivalentul în lei al sumei schimbate.

Pentru a intra în tragerea la sorti, orice schimb valutar efectuat fără card trebuie precedat de completarea numărului de telefon mobil în ecranul dedicat.

ATM-urile BancoSmart prezintă multiple functionalităti de care se pot bucura atât clientii, cât si cei care încă nu au un cont deschis la Garanti Bank. În prezent, oricine poate face la BancoSmart un schimb valutar, poate plăti datoria la Bonus Card, achita facturi la utilităti sau poate să reîncarce o cartelă telefonică. La acestea se adaugă binecunoscutele servicii de depunere si retragere numerar.

"Prin campania «Schimbi si primesti dublu!» dorim să încurajăm utilizarea bancomatelor noastre inteligente, astfel încât oricine din România să beneficieze de avantajele pe care acestea le oferă”, spune Togay Can, Alternative Delivery Channels Manager în cadrul Garanti Bank.

Detaliile campaniei împreună cu toate informatiile privind serviciile BancoSmart sunt disponibile pe bancosmart.garanti.ro.

La începutul anului trecut, Garanti Bank a lansat un pachet de servicii unic prin care oricine poate face tranzactii la ATM-urile sale, cu sau fără card, în toată tara.Volumul tranzactiilor realizate prin BancoSmart a crescut în 2012 cu 44% ca valoare si cu 28% ca număr, ajungând la 257.000 tranzactii.

În prezent, Garanti Bank detine cea mai extinsă retea de bancomate inovatoare din tară, cu 244 de ATM-uri.

Garanti Bank este o bancă universală, oferind o gamă completă de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezentă pe piata din România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, extinzându-si de asemenea prezenta natională prin agentii si canale alternative de difuzare, ajungând la o retea de 78 de unităti, precum si la o retea extinsă de 244 de ATM-uri inteligente ce pot fi folosite de către oricine, nu doar de către clienti, pentru tranzactii cu si fără card. Garanti Bank inovează si prin ofertele unice atasate celui mai competitiv card de pe piată, Bonus Card.

Garanti Bank este detinută de Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de-a doua bancă după active din Turcia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Angelina
Martine, Alexandre,Tout d'abord merci pour vos commentaires.J'ai riuescdte9 avec mes colle8gues. Cela leur semble inte9ressant de conserver la vide9o car elle contient tout de meame le nom du gagnant.Par contre, ils ont propose9 de couper le nom de la personne qui n'avait pas apporte9 les re9ponses justes au questionnaire.Du coup, j'ai re9alise9 un nouveau montage de la vide9o.Est-ce qu'il vous convient mieux ?
Moustafa
Ercument diyor ki:Merhabalar,Whmcs Garanti 3D Secure yi ben de denedim Başarılı diye log dfcşfcp whmcs de gf6zfckse de sorun şu sadcee 3D Doğrulamayı gee7tiğini onaylıyor. f6demenin alındığını değil. Bankanın Pos ekranına bakınca da gf6rfclfcyor.Nitekim log sonue7larına baktığımda ve banka ile paylaştığımda f6demenin alınamadığını ama 3D Secure doğrulamayı gee7tiğini anladık.Df6nen sonucun response >> Approved olması durumunda f6demeninde alındığını sf6ylediler.MD Status sonucu sadcee kart 3D Secure Doğrulamadan gee7ti demektir f6deme alındı değil.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar