transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 03-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-03-2015

OTP Bank a lansat MyMentor - instrument de planificare eficienta a cheltuielilor si a veniturilor personale

OTP Bank a lansat MyMentor - instrument de planificare eficienta a cheltuielilor si a veniturilor personale

OTP Bank Romania sustine planificarea eficientă a cheltuielilor si a veniturilor personale prin noul instrument MyMentor, accesibil atat din platforma OTPdirekt - Internet Banking, cat si din aplicatia de mobile banking, OTPdirekt – SmartBank.

MyMentor a fost conceput ca fiind un prim pas către un program de planificare financiară. Acest instrument furnizează o imagine completă a veniturilor si a cheltuielilor, oferind facilitătile necesare pentru o bugetare personală eficientă.

Prin serviciul MyMentor, clientii OTP Bank beneficiază de avantaje precum:

Posibilitatea efectuării unei analize detaliate a istoricului tranzactiilor într-o formă de prezentare modernă;

Formă grafică intuitivă pentru reprezentarea cheltuielilor si a veniturile personale, astfel încât utilizatorul poate identifica rapid necesitătile sale financiare si cuantumul lor pe fiecare categorie;

Segmentarea veniturilor si a cheltuielilor;

Clasificarea automată a cheltuielilor efectuate prin intermediul cardurilor.

"Conform datelor furnizate de studii de piată recente si confirmate de sondajul online realizat recent de către OTP Bank, majoritarea românilor nu au un plan de gestionare a finantelor personale, în ciuda contextului economic actual. De aceea, le propunem clientilor nostri un nou instrument foarte util de gestiune a veniturilor si a cheltuielilor, MyMentor, disponibil atat prin intermediul platformei OTPdirekt - Internet Banking, cat si prin aplicatia de mobile banking, OTPdirekt – SmartBank”, declară Dragos Mîndreci, Director Digital Banking, OTP Bank România.

OTP Bank a derulat recent, în parteneriat cu FinZoom.ro, un sondaj de opinie privind planificarea financiară a bugetului personal în România.

Rezultatele studiului arată că, desi majoritatea respondentilor au încredere în deciziile personale, doar 22,35% au un plan financiar stabilit, 25% plănuiesc să realizeze un plan financiar cu ajutorul unor surse de informare publice, iar 9,76% urmează să apeleze la serviciile unui specialist pentru conturarea acestuia.Întrebati dacă dispun de un fond dedicat economiilor si investitiilor si dacă au un plan pentru regularitatea plătilor în cadrul acestuia, majoritatea participantilor au răspuns negativ. Astfel, peste 70% dintre respondenti nu au economii pentru situatii de urgentă si peste 90% nu au un buget pentru o achizitie de mare valoare (avans pentru un imobil/ masină). Peste 75% dintre participantii la sondaj afirmă că nu au economii pentru cheltuielile medicale ale familiei si nici nu au un plan pentru acestea, în timp ce peste 70% nu au planuri sau economii pentru pensie. Totodată, peste 80% nu au prevăzut solutii pentru acoperirea cheltuielilor cu educatia copiilor.

În ceea ce priveste planul pentru achitarea datoriilor restante, numai 27,86% au un proiect personal pentru plata soldului la credite si carduri de credit, 72,14% afirmând că nu au o  astfel de plan. 

Referitor la fondurile de urgentă, 24,75% dintre cei care au participat la sondaj spun că s-ar descurca cu banii economisiti cel mult 2 luni. 14,29% au economii care le-ar permite să îsi acopere cheltuielile între sase si nouă luni, iar 14,71% ar avea resurse financiare pentru o perioadă de cel putin 7 luni.

Conturile de economii si depozitele reprezintă cele mai populare instrumente de economisire printre persoanele care au participat la sondaj. Astfel, întrebati ce tipuri de instrumente de economisire si investitii utilizează în prezent, participantii au optat pentru contul de economii în proportie de 28,15%, depozit bancar la termen: 21,78%, unităti la un fond mutual: 5,94%, actiuni la o companie: 7,78%, investitii în proprietăti mobiliare / imobiliare: 10,89%, investitii în metale pretioase (aur, argint, altele): 8,77%.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 707 respondenti distribuiti în proportie aproximativ egală pe sexe (50,92% bărbati si 49,08 femei), majoritatea (89,25%) cu vârste cuprinse între 25 si 54 de ani. 88,68% dintre participanti locuiesc în mediul urban, iar 58,7% dintre acestia sunt căsătoriti.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală si de Est, este un furnizor integrat si auto-finantat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament si profesionalism, OTP Bank România întelege nevoile clientilor si contextul actual al pietei si este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de peste 1500 de unităti, ATM-uri si canale electronice.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rennifer
Thanks for helping me to see things in a difenreft light.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar