transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-01-2015

OTP Bank Romania a finalizat procesul de achizitie integrala a Millennium Bank Romania

OTP Bank Romania a finalizat procesul de achizitie integrala a Millennium Bank Romania

OTP Bank România, membră a OTP Group, anunţă finalizarea achiziţiei în procent de 100% a acţiunilor Millennium Bank România, în urma tranzacţiei în valoare de 39 milioane de euro.

Astfel, Millennium Bank România, fostă membră a Banco Comercial Português, face acum parte din OTP Group în România. Ca urmare a achiziţiei, cota de piaţă a OTP Bank România va ajunge la aproximativ 2%, iar banca rezultată în urma fuziunii va urca pe locul 13 în clasamentul băncilor prezente în România.

„Achiziţia Millennium Bank România este un moment cheie în istoria OTP Bank România, care ne apropie tot mai mult de obiectivul nostru strategic pe termen mediu, acela de a ne clasa printre primele 10 bănci din România. Cred cu tărie că achiziţia Millennium Bank România reprezintă un pas înainte în evoluţia noastră, care ne consolidează prezenţa pe piaţa locală şi poziţia de furnizor solid şi stabil de servicii financiare universale”, a declarat László Diósi, CEO, OTP Bank România.

Millennium Bank România are aproximativ 80 de mii de clienţi. Reţeaua sa cuprinde 56 de unităţi şi 58 de ATM-uri, cu o concentrare ridicată în Bucureşti. Ca urmare a achiziţiei, OTP Bank România va avea aproximativ 400 de mii de clienţi şi o reţea de 140 de sucursale şi 180 de ATM-uri.

“Obiectivul nostru strategic este de a ne extinde cota de piaţă în ţările în care suntem prezenţi.

România a fost întotdeauna o piaţă importantă pentru noi. De la intrarea noastră pe piaţa locală, în urmă cu peste zece ani, am crescut organic. Această achiziţie se încadrează foarte bine în strategia noastră de creştere şi ne consolidează poziţia pe piaţa locală, drept unul dintre cel mai stabile grupuri financiare din regiune, cu o capitalizare foarte solidă şi o lichiditate remarcabilă”, a declarat László Wolf, Deputy CEO al OTP Bank.

Odată cu finalizarea achiziţiei, OTP Bank România va demara un proces firesc de integrare. Echipa băncii va continua să furnizeze soluţii simple şi eficiente clienţilor persoane fizice şi juridice ai ambelor bănci. OTP Bank România urmăreşte să asigure o tranziţie lină pentru clienţii Millennium Bank România. Procesul de integrare ar putea să fie finalizat în decurs de 1 an.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înţelege nevoile clienţilor săi.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de peste 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.

Millennium bcp este cea mai mare bancă portugheză cotată la bursă. Cu un brand puternic şi peste 2,3 milioane de clienţi la nivel naţional, Millennium bcp are o cotă de piaţă de aproximativ 20% pe piaţa din Portugalia, atât pe segmentul de creditare, cât şi pe cel de economisire.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar