transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 12-04-2024 4.6322 lei 4.9703 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2014

Pedaleaza in stilul tau cu Bonus Card - campanie lansata de Garanti Bank

Pedaleaza in stilul tau cu Bonus Card - campanie lansata de Garanti Bank

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală, lansează campania de primăvară “Pedalează în stilul tău cu Bonus Card”, prin care persoanele care aplică pentru un card de credit Bonus Card în perioada 3 martie – 17 aprilie pot câstiga prin tragere la sorti una dintre cele 8 biciclete pliabile Dahon. Astfel, posesorii de card de credit se vor bucura de primăvară mergând pe o bicicletă de calitate, rapidă, usoară si care se transportă fără dificultate. În acelasi timp, vor beneficia de avantajele Bonus Card, cel mai complex instrument de plată de pe piata locală.

Cu Bonus Card, posesorii de card de credit pot plăti în până la 12 rate fără dobândă, în timp ce shopping-ul le aduce până la 10% bonus pentru fiecare cumpărătură în oricare din cele 5.000 de magazine partenere si 0,3% în orice alte magazine din România sau din străinătate. Bonusul acumulat reprezintă bani care apoi pot fi folositi pentru cumpărături gratuite în oricare din magazinele partenere.

În perioada 3 martie – 17 aprilie, toate persoanele care aplică si sunt eligibile pentru un card de credit principal participă la cele 8 trageri la sorti pentru cele 8 biciclete pliabile Dahon. Cei interesati să devină posesori de Bonus Card Classic, Bonus Card Gold, Bonus Card Platinum, Bonus Card WWF sau Baneasa Bonus Card, pot aplica pe club.bonuscard.ro, la orice dintre cele 78 de agentii ale Garanti Bank din tară sau la reprezentantii băncii.Campania se desfăsoară în cadrul platformei de comunicare "Your World. Your Way", prin care posesorii de card sunt invitati în clubul Bonus Card, disponibil pe club.bonuscard.ro, unde sunt recompensati cu premii surpriză.

“Detinătorii de Bonus Card sunt dinamici, adoră să încerce lucruri noi, sunt plini de viată si îsi urmăresc visele si aspiratiile, trăind asa cum decid ei. Din acest motiv, prin platforma “Your World. Your Way", încercăm mereu să îi suprindem si să le oferim premii care facilitează trăirea unor experiente noi si inedite, precum si distractia în aer liber”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank. 

Bonus Card este un produs unic în România si cel mai complex instrument de plată din piată, atât pentru posesorii de card, cât si pentru comercianti. Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzactie, atât în tară cât si în străinătate, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folositi ulterior pentru cumpărături gratuite în reteaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în functie de nevoile personale.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functionează compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este o bancă universală detinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S., cea mai profitabilă si a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active. Turkiye Garanti Bankasi se regăseste în topul celor mai solide 20 de bănci din lume, potrivit clasamentului întocmit în luna mai a anului 2013 de Bloomberg, una dintre cele mai prestigioase agentii de stiri economice si de afaceri la nivel global.

Banca oferă o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta natională prin sucursale si canale alternative, ajungând la o retea extinsă de peste 280 de bancomate inteligente, care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu sau fără card.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
HPCxm8 I value the blog post.Much thanks again. Much obliged.
crorkz matz
Ane3ws Really appreciate you sharing this blog.Thanks Again. Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar